Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-05 11:48:33

📝 Resum de les últimes notícies sobre Sant Boi de Llobregat, 5-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– El TECH urban summit de l’1 i 2-7 a Bilbao, amb la participació de Sant Boi, va treure les conclusions següents: “la tecnologia i la innovació són facilitadors del canvi, no el fi en si mateix; i en què cal posar les persones al centre, abordar els reptes comuns del desenvolupament urbà territorial mitjançant la col·laboració interinstitucional i interregional, i assegurar la viabilitat de les polítiques urbanes i territorials amb l’ajuda de la comunicació interna i externa.”
.La IA fa una proposta dinàmica de la seva gestió ( copilot.microsoft.com/sl/fEMtybHcAUu ), accions ( copilot.microsoft.com/sl/fgF1d3bIHeK ) i pressupost entre 0,25M€ i 1M€ ( copilot.microsoft.com/sl/ePWdNqWJ3C0 ).

– Autopistes ‘al límit’: Catalunya registra 19 dels 20 punts vials de tot Espanya amb més concentració de camions. L’entorn de Barcelona acumula 18 dels punts quilòmetres, sobretot a l’AP7, el gran passadís de les mercaderies cap a Europa.

– Maria-Mercè Marçal (va morir el 1998), mestra de català a Sant Boi i activista antifranquista.

– Segregació d’alumnes estrangers: Sant Boi de Llobregat té un índex de 0,40.

– Conflicte laboral UTE Sant Boi, Barcelona i Altres (Monbus-Julià): s’anuncien conflictes, s’emet un comunicat i l’AMB fa d’intermediària.

– Construcció de pisos de lloguer barat: AMB a través de Neinor i Cevasa comencen els primers pisos de lloguer assequible a Sant Boi de Llobregat.

– Projecte contra el soroll a l’A-2 i al cinturó del litoral B-10 aprovat pel Govern.

– Cervera del Maestre al weekend del 6 i 7-7: celebra una dècada de la Trobada amb el Drac Pepito, la colla Diables de Sant Boi i el grup de percussió Diabòlics Músics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *