Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: SantBoi.Tv

SantBoi.Tv és una Associació sense afany de lucre fundada el 2002, i avui sense activitat.

Aquesta web s’ha creat amb la finalitat de deixar visible les seves realitzacions i activitats, així com un canal per mostrar informació i els mitjans locals.

Quines dades personals recollim i per què

SantBoi.Tv vol funcionar sense publicitat i amb dades obertes (les dades recollides seran públiques i reutilitzables per a qui les consulti).

En els formularis de registre les dades que es demanin seran per a perfils públics, i per tant només seran aquelles dades que l’usuari/a que vulgui publicar (imatge, email, telèfon, correu electrònic…). En cap cas nosaltres no les comercialitzarem i seran editables pels mateixos/es participants què sempre tindran l’administració de les seves dades.

Advertim d’altra banda què les dades personals no només es creen amb les interaccions dels usuaris amb el nostre lloc web. Les dades personals també es generen a partir de processos tècnics com formularis de contacte, comentaris, galetes, analítiques i incrustacions de tercers.

Per exemple la xarxa de WordPress no emmagatzema cap dada personal sobre els visitants, i només desa la informació que es mostra al perfil d’usuari per als usuaris registrats. No obstant això, algunes extensions poden recollir dades personals.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant.

La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Heu de publicar imatges originals (pròpies) millor i/o amb drets lliures d’ús, per tant respectant la llei de propietat intel·lectual. Fonts on es poden trobar recursos multimèdia amb drets de reutilització són allthefreestocks.com i search.creativecommons.com

Formularis de contacte

Només utilitzem els formularis de contacte per al registre d’events o informació que seran públics, i les dades demanades seran només les necessàries per aquestes finalitats exclussivament i mai per a propòsits de màrqueting aliens

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

El nostre servidor té uns registres (logs) que permeten obtenir estadístiques de visites així com element indispensable pel manteniment i la seguretat del canal. Comptem també extensions (progames connectats) què ens ajuden a portar un seguiment de les interaccions dels/les usuaris/es amb SantBoi.Tv. Són necessàries per fer les millores que calquin en la usabilitat i accessibilitat a la nostra web.

Amb qui compartim les vostres dades

Els creadors/es d’aquesta web utilitzen eines de producció i edició pròpies i per tant no comparteixen dades personals amb cap servei basat en el núvol o proveïdors, per exemple la xarxa WordPress.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

És del nostre interès crear una implicació amb els usuaris/es i volem crear un sistema de subscripció basat en la donació voluntària. Per portar-la a terme conservarem les entrades del formulari de contacte durant sis mesos, els registres d’anàlisi durant un any i els registres de donació dels participants / subscriptros durant deu anys.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Si per algun motiu ens trobem en la necessitat de realitzar alguna transferència de dades fora de la Unió Europea garantirem que s’adequen a les normes de protecció de dades establertes com per exemple l’allotjament web, l’emmagatzematge en el núvol o altres serveis de tercers. Descriurem com assegurarem aquests estàndars per nosaltres o proveïdors externs (per exemple  com el Privacy Shield entre USA i EU o mitjançant clàusules model en els vostres contractes o regles corporatives vinculants).

Sobre els comentaris dels visitants són comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per a qualsevol consulta o comanda d’informació us podeu remetre al nostre email info@santboi.tv.

En cas de creixement escalar del web i de gestionar registre i transferència de dades comptarem amb un delegat de protecció de dades (DPO) amb el qual deixarem aquí les seves dades de contacte.

Declaració d’intencions complementaria

El nostre canal no té finalitats comercials i no realitzarem recollida ni processament de dades complexes.

Com protegim les vostres dades

Els perfils i les seves dades, mínimes, seran públics. En qualsevol cas per a l’administració dels perfils es crearà un doble sistema d’autenticació, en cas de creixement escalar del portal, es realitzarà una inversió en l’encriptació i s’anomenarà el DPO (Delegat de Protecció de Dades) amb un perfil tècnic. En cas de creixement del volum d’informació i dades a gestionar es realitzarà una avaluació periòdica de l’impacte de la privadesa.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

El Delegat de Protecció de Dades, la doble autenticació, l’email de contacte, el sistema antispam dels comentaris, i l’encriptació i avaluació de l’impacte de la privadesa, suposa un conjunt de mesures preventives per intentar atendre les incorreccions què es puguin derivar en el tractament de dades. Una altra mesura a estudiar serà un programa de recompenses per a “caçadors d’errors”.

De quins tercers rebem dades

Està en previsió la implementació d’un sistema d’anuncis com a font d’ingressos, però en tot cas seran gestionats com a donatius. Si el lloc web rep dades sobre usuaris de tercers, inclosos els anunciants, aquesta informació serà comunicada  de forma transparent als usuaris/es del canal.

Presa de decisions automatitzada i/o perfil què fem amb les dades de l’usuari

El sistema de pagament de donatius és autòmatic. Això vol dir que recull dades de pagament per un sistema connectat que és una passarela de pagament virtual segura, i què en cap cas deixarà registre de dades personals. L’usuari té el dret de saber l’ús de les dades què derivin d’aquesta transacció. Nosaltres sempre què l’usuari ho demani, farem costat a l’usuari/a i en qualsevol que demani la cancel·lació li seria retornat l’aportació realitzada.

Requisits de divulgació reglamentària de la indústria

Com ingrès basat en microdonacions el marc derivat serà associat al finançament de les entitats sense afany de lucre amb forma jurídica què en el seu cas es trobi més correcta per a garantir el manteniment del SantBoi.Tv.

*Akismet

We collect information about visitors who comment on Sites that use our Akismet anti-spam service. The information we collect depends on how the User sets up Akismet for the Site, but typically includes the commenter’s IP address, user agent, referrer, and Site URL (along with other information directly provided by the commenter such as their name, username, email address, and the comment itself).