📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda, darrera hora del 19-7-2024 recollits a https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-llobregat/

– Peluquería i Barberia Be Real! és un saló d’estètica per a home i dona ubicat al carrer Maria Fortuny 20, Sant Boi de Llobregat.

– Mugendo Sant Boi està animant la gent a començar a lluitar pels seus objectius i combatre els seus límits amb Mugendo.

– Inmo Olaya ofereix una gran oportunitat per als emprenedors del sector de l’hostaleria: un cafè bar de Sant Boi de Llobregat es traspasa.

– AD INMOBILIARIA disposa d’un encantador pis de 65 m² en venda a Sant Boi de Llobregat – Ciutat Cooperativa – Moli Nou. L’apartament es troba a la tercera planta i disposa d’ascensor.
– Hi ha un pis amb bones vistes en venda a Marianao, Sant Boi de Llobregat, catalogat a Vivados.
– Hi ha un dúplex en venda a Vinyets-Molí Vell. Té 4 habitacions, 3 banys, té 155 m², situat a la 3a planta, i té un preu de 2.483 €/m².

– Hi ha 8 anuncis de llits Flexa de segona mà a Sant Boi de Llobregat a Wallapop.

– Hi ha locals comercials en lloguer a Sant Boi de Llobregat, que inclouen una superfície de 930 m².
– Un hospital privat de Barcelona busca contractar un Metge del Treball a Sant Boi De Llobregat.
– Almacén Frigorífico Dispoll S.A. de Sant Boi de Llobregat disposa d’una oferta de treball de personal tècnic informàtic.


Imatge generada amb IA.