Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-12 12:37:44

📝 Resum de les últimes notícies sobre Sant Boi de Llobregat, 12-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– L’estudi PASSOS de la Gasol Foundation, amb seu a Sant Boi, ha analitzat els efectes de les desigualtats socials als hàbits de salut de la població infantil i adolescent a Espanya. L’informe revela que les desigualtats socioeconòmiques provoquen una gran pèrdua de salut a la infància i l’adolescència.

– Sant Boi de Llobregat és una de les finalistes per al premi “Full Verd Europea”. Si guanya, rebrà 200.000 euros per a projectes ambientals. La ciutat competirà pel premi amb les ciutats de Vaasa (Finlàndia), Saint-Quentin (França) i Àgueda (Portugal). El guanyador s’anunciarà el 24 d’octubre a València.

– El servei AMBici ha incorporat 280 aparcaments addicionals, coneguts com a +P, a diverses estacions de l’àrea metropolitana de Barcelona. Aquests espais permeten aparcar les bicicletes fora del sistema dʻancoratge.

– La ministra d’Educació, Pilar Alegría, va visitar Viladecans. Durant la visita, va destacar la necessitat de reduir al mínim l’abandonament escolar.

(Imatge generada amb IA, amb el següent prompt: “Create a historical photo within an ultra-high definition television featuring Sant Boi de Llobregat with the following information: The Estudi PASSOS de the Gasol Foundation highlighting socioeconomic inequalities and health loss in youth, Sant Boi de Llobregat as a finalist for the Full Green European award with potential 200,000 euros for environmental projects, the AMBici service with 280 additional bicycle parking spaces, and the Minister of Education’s visit to Viladecans emphasizing the need to minimize school dropouts.”)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *