Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-12 12:38:53

📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda, darrera hora del 12-7-2024 recollits a https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-llobregat/

– El programa Logistics Training in Motion de Sant Boi ha obert el termini per participar a la segona edició. Aquest programa és una iniciativa pionera a la formació logística, impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Boi, la Universitat de Barcelona i Prologis, una empresa multinacional referent al sector. Els cursos disponibles són: Curs d’Operacions de Magatzem (75 h), Curs de Coordinació Logística (125 h) i Curs de Responsable de Gestió de Magatzem (125 h).

– El programa ‘Accelera el creixement’ donen suport a 14 pimes amb un pla de creixement i les eines de suport per dur-ho a terme. L’impacte directe és del 31% en augmentar la facturació, del 29% la plantilla i del 64% amb nous productes i serveis. És promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

– Marisqueria Santos Sant Boi: és un restaurant emblemàtic amb més de 35 anys d’experiència al sector de la gastronomia mediterrània. Ofereixen una àmplia i variada oferta gastronòmica basada en marisc i peix.

– Servei de Neteja de llar a Sant Boi de Llobregat:
.Neteges El Teide.
.A Domestiko.

– Pis en venda a Marianao, Sant Boi de Llobregat: Hi ha diversos pisos disponibles a la zona de Marianao. Per exemple, hi ha un pis de 84 m² al Centre – Casc Antic de Sant Boi de Llobregat per 217.000 €2, i un altre a Plaça Catalunya – Vinyets per 136.000 €3. També hi ha un pis a Marianao per 117.000€4.
– Venda de pis a Vinyets – Molí Vell, Sant Boi de Llobregat: Hi ha un immoble il·legalment ocupat situat al Carrer Blai Net 28, Pis 2n, Porta 1r, Sant Boi de Llobregat, Barcelona1. No es pot visitar1. Et recomanaria que consultis les pàgines de béns arrels per obtenir més detalls i opcions.
– Pis en venda a Marianao a Sant Boi de Llobregat: Hi ha un immoble il·legalment ocupat situat a la Plaça de la Generalitat 19, Pis 2n, Sant Boi de Llobregat, Barcelona. No es pot visitar.
– Garatge en venda al carrer De Jordi Rubió i Balaguer, Marianao de 12 m² a un preu és de 19000 €.
– Lloguer de Garatge al carrer Francesc Macià, 65, Plaça Catalunya.

– Ofertes de treball:
.Engineering Project Leader – Automation/Operational Technologies (Indefinit): Synthon Hispania. Requereix experiència a Automation/Operational Technologies, Autocad, gestió de projectes i coneixement de normativa legal industrial i GMP.
.ADMINISTRATIVA/O PER A SUPORT DEPT. COMERCIAL a Sant Boi De Llobregat: tramesa de documentació i material de suport sol·licitat pels clients, realització d’informes de vendes de les promocions vigents amb control setmanal, quinzenal i mensual, realització i seguiment de plantilles, ofertes i catàlegs, entre d’altres.
.Auxiliar administratiu/iva en jornada és completa de 40 hores.
.Reposador/a Sant Boi TP Basar.
.hostessa/o de caixes TP.
.Ajudant de Peixateria.

(Imatge generada amb IA, amb el següent prompt: Create a historical photograph within an ultra-high definition television or in a DOOH with Augmented Reality, or in a Holodesk, with commercial content, advertisements and information from Sant Boi de Llobregat from 12-11-2024, including: Logistics Training in Motion program, ‘Accelera el creixement’ program, Marisqueria Santos Sant Boi restaurant, home cleaning services, real estate listings, garage sales, and job offers.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *