Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-13 16:24:10

📝 Resum de les últimes notícies sobre Sant Boi de Llobregat, 13-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– Les assistències legals a víctimes de violència masclista a Barcelona creixen un 44% aquest any [^El Periódico^]: El 12 de juliol de 2024, es va informar que les assistències legals a víctimes de violència masclista a Barcelona han crescut un 44% aquest any. Aquesta estadística inclou diversos municipis com ara Llobregat, Gavà, Hospitalet de Llobregat, Igualada, Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Vilafranca del Penedès. D’altra banda, la justícia gratuïta atén gairebé 400 persones al dia a l’àrea de Barcelona.

– Diferents municipis instal·laran pantalles gegants per seguir la final de l’Eurocopa [^El Far^]: El 12 de juliol de 2024, es va anunciar que diferents municipis instal·laran pantalles gegants per seguir la final de l’Eurocopa. A Al Prat s’instal·larà a la plaça Catalunya; a Sant Boi a La Muntanyeta; a Gavà, a la plaça Jaume Balmes; a Cornellà, al Parc Esportiu Llobregat; ia Sant Feliu, a la plaça de la ciutat.

– Adif excava la meitat del túnel a mina del soterrament de Sant Feliu [VilaPress]: Adif ha superat la meitat de la superfície que ha d’excavar del soterrament de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) el 12 de juliol de 2024 a les 10:00 pm.

– Les platges del Baix Llobregat comencen a restaurar el servei de dutxes i rentapeus [Vilapress]: El 12 de juliol de 2024 a les 5:01 pm. Sant Boi (sense platja), Martorell, Viladecans i Castelldefells, van començar a restaurar el servei de dutxes i rentapeus.
– Finalitzen les obres de restitució de sorra a les platges del litoral tarragonès [^La Ciutat^]: El 12 de juliol de 2024 a les 5:32 pm.

(Imatge creada amb AI amb el següent prompt: ‘Create a historical photograph within an ultra high definition television or in a DOOH with Augmented Reality, or in a Holodesk, about Sant Boi de Llobregat with the following information from 13-12-2024, including legal assistance to victims of sexist violence in Barcelona, giant screens for the Euro Cup final, Adif excavation of the tunnel to the Sant Feliu underground mine, restoration of shower and footbath service at Baix Llobregat beaches, and sand restitution works on the beaches of the Tarragona coast.’)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *