Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-06-29 17:52:36

📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda última hora. 29-6-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-llobregat

– Reconeixement a la Marca ‘Citimob’: La marca ‘Citimob’ de Sant Boi ha estat reconeguda pel Banc de Bones Pràctiques.

– Vols barats: Skyscanner ofereix ofertes de vols des de l’aeroport de Santiago Arturo Merino Benítez a Sant Boi de Llobregat.

– C.C.Sant Boi: Ofereixen taquilles intel·ligents o #Taquilles com a servei de recollida.
– Frankfurt Café Tiki Taka: Es tracta d’un restaurant situat al carrer de la Riera Basté, 4 08830 Sant Boi de Llobregat.
– Gimnasos CrossFit: Hi ha gimnasos CrossFit a Sant Boi de Llobregat que ofereixen cursos de fitness funcional, d’alta intensitat, força i condicionament. Un curs de nivell 2 està programat a Antropos CrossFit a Pierre-Benite (Lió), França, del 29 de juny al 30 de juny de 2024.
– Nova obertura al Centre Comercial Sant Boi: Recentment s’ha obert un nou saló de bellesa, @lepetitsalon_coiffeur, al Centre Comercial Sant Boi.

– Hyundai Tucson km0: Un model 2023 de Hyundai Tucson km0 està disponible a Sant Boi de Llobregat a Autovivo – Grupo T, situat a la Ctra. de la Santa Creu de Calafell, 95.

– Urbanisme a Sant Boi de Llobregat: El 10 de juny de 2024, Urbanisme de Sant Boi de Llobregat va iniciar l’Expediente de Enajenación per a la venda directa d’un immoble situat en un determinat carrer.
– Casa en venda a Marianao: Es ven una casa de 5 habitacions, 3 banys, i 367 m² amb jardí a Marianao, Sant Boi de Llobregat.
– Apartaments de lloguer a Sant Boi de Llobregat: Hi ha 35 apartaments de lloguer a Sant Boi de Llobregat.

– Exposició MACBA a Sant Boi de Llobregat: El MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona) té una exposició itinerant a Sant Boi de Llobregat.
– Cinema en català: Hi ha projeccions als Cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat. La pel·lícula “El nostre cos” es projecta el 29 de juny de 2024, a la Filmoteca de Catalunya.
– Podcast Radio Sant Boi “Estils”: El programa de ràdio “Estils” de Sant Boi té capítols disponibles per escoltar i descarregar.

– Partit de beisbol Sant Boi vs València: un partit de beisbol entre Sant Boi i València està programat per al 29 de juny de 2024. AiScore ofereix resultats en directe, estadístiques d’enfrontaments directes i prediccions de partits.
– Bàsquet al Poliesportiu La Parellada: Hi ha un post del Bàsquet Sant Boi del Poliesportiu La Parellada, possiblement relacionat amb un campus de bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *