Real Time: Últimes 12h

– Conferència sobre Gaudí i Verdaguer: Es presenta una conferència que explora les connexions entre l’artista Antoni Gaudí i l’escriptor Jacint Verdaguer, amb especial atenció als jardins modernistes de l’antic manicomi de Sant Boi de Llobregat.

– Estrenes de cinema en català: S’anuncien les tres estrenes de cinema en català que es poden veure aquest divendres als cinemes, entre les quals destaca ‘Ruta salvatge’, una pel·lícula sobre un jove que recorre els Estats Units en busca de la seva identitat.

– Arrests per l’invasió de camp al derbi de Barcelona: Es comunica que s’han detingut set persones més relacionades amb l’invasió de camp que va tenir lloc al partit de futbol entre l’Espanyol i el Barça el passat 29 d’octubre, on es va agredir a un aficionat blaugrana.

– Preu de la gasolina i el dièsel: Es mostra el preu de la gasolina i el dièsel a les gasolineres més barates de Catalunya, on destaca la d’Alcampo Sant Boi, que ofereix la gasolina a 1,423 euros el litre.

– L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha contractat un equip d’integradors socials menors de 32 anys perquè generin vincles amb els xavals que passen més temps al carrer i han quedat al marge de la vida comunitària.

– Iberdrola Inmobiliaria ha llogat 2.200 metres quadrats d’oficines a Laboratorios Ordesa (Blevit) a Torre1. La companyia deixarà la seva caserna general, fins ara ubicada al número 18 de Carrer Osca, a Sant Boi de Llobregat.