Recull infortiu del mati del 6 de Desembre del 2023: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

Notícies

– Dos individus perden la vida i tres més resulten ferits de gravetat en un accident de trànsit a Sant Boi. L’incident es va produir el 5 de desembre a les 18:00 hores a l’autopista C-32. Un turisme i un camió van xocar de forma frontal. Els dos ocupants del turisme van finar a l’acte, mentre que tres persones que viatjaven al camió van patir lesions de gravetat.

– La UE Cornellà aconsegueix un empat en la seva visita a Sant Boi. El partit es va disputar el 5 de desembre a les 19:00 hores al camp municipal de Sant Boi. La UE Cornellà es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Sergi Pérez, però el Sant Boi va aconseguir igualar la contesa amb un gol d’Álex López.

Economia

– La 77a edició de la Fira de la Puríssima de Sant Boi tindrà lloc del 6 al 8 de desembre. La fira oferirà una àmplia gamma de productes i activitats, destacant la modernitat, la mobilitat sostenible, el comerç de proximitat i l’entorn natural.

Comerç

– Es posa a la venda un dúplex al barri de Vinyets-Molí Vell de Sant Boi per 299.000 euros. L’habitatge té una superfície de 150 metres quadrats i disposa de tres dormitoris, dos banys i una terrassa.

– L’Ajuntament de Sant Boi ha implementat un programa d’assessorament per a empreses i autònoms. El programa ofereix assessorament en matèries fiscals, laborals, subvencions i altres àrees d’interès.

– Búho, supermercat digital, pots fer les compres a l’app i rebre la teva comanda còmodament a casa o la retires en un dels punts establerts, s’instal·la a Sant Boi, adeu Mercadona y El Corte Inglés?, et permetrà estalviar fins a 100 euros … – MSN

Treball

– Es busca operari/a d’envasat per a una empresa del sector alimentari a Sant Boi. Es requereix experiència en el sector i disponibilitat per treballar en torns.

Cultura

– L’Ajuntament de Sant Boi inaugurarà el mural Vesna, una obra artística dedicada a la pau a Ucraïna, el 6 de desembre a les 18:00 hores. El mural es trobarà ubicat al carrer de la Riera de Sant Boi.

– El grup escolar Renaixença de Sant Boi ha participat en el projecte de YouTube “Ressò”. Aquest projecte consisteix en la creació de vídeos sobre la història dels centres educatius de Catalunya.