Real Time: Últimes 12h

Notícies de Sant Boi de Llobregat, 18 de novembre de 2023

– Alcampo expandirà la seva aposta per la restauració a tots els seus hipermercats. La cadena de supermercats ha obert ja 12 espais gastronòmics a Espanya, entre ells dos a Catalunya (Sant Boi de Llobregat i Esplugues de Llobregat), i té previst ampliar-ne la xarxa en els propers mesos. Els seus locals ofereixen una àmplia varietat de productes frescos i de qualitat, així com serveis de take away i delivery.

-Sant Feliu tindrà una pista de gel per aquestes Nadals. L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha anunciat que instal·larà una pista de gel sintètic al parc de la Torre del Roser, on es podrà practicar el patinatge sobre gel de forma gratuïta del 4 de desembre al 9 de gener. La pista tindrà una superfície de 200 metres quadrats i comptarà amb totes les mesures de seguretat i higiene per evitar contagis de la covid-19.

– La autovia B-25 es tancarà a Sant Boi durant tres dies per obres. Els treballs es realitzaran entre els quilòmetres 17 i 20. Suposaran el tall de la via en sentit Barcelona fins al 30 de novembre. Les alternatives són complicades i algunes requereixen un rodeig de fins a quatre quilòmetres. Els treballs tenen com a objectiu renovar el ferm, millorar el drenatge i reforçar la seguretat viària.

– Un menor circula amb el seu patinet a 98km/h i s’encasta contra una tanca. Un jove de 16 anys va patir un greu accident ahir a la nit quan circulava amb el seu patinet elèctric a gran velocitat per la carretera de Sant Boi a Sant Vicenç dels Horts. Segons els testimonis, el menor va perdre el control del vehicle i va xocar contra una tanca metàl·lica, provocant-se diverses fractures i contusions. Els serveis d’emergència el van traslladar a l’Hospital de Bellvitge, on es troba ingressat en estat greu.

Economia, Comerç i ocupació local:

– El preu de la gasolina i el dièsel segueix a l’alça. El litre de gasolina s’encarrega fins als 1,429 euros i el de dièsel, fins als 1,419 euros. El preu mitjà de la gasolina 95 ha pujat un 0,13% respecte al dia anterior i se situa en 1,499 euros el litre, mentre que el del dièsel ha baixat un 0,05% i se situa en 1,387 euros el litre, segons les dades del Ministeri per a la Transició Ecològica. Les gasolineres més barates per omplir el dipòsit són les següents: Sant Joan de Vilatorrada (Petrocat Directe) – Ctra. Bv-4511, km 9,2 – 1,419 euros; Sant Boi de Llobregat (E.S. Alcampo Sant Boi) – Alberedes, 6,12 – 1,429 euros; i Esplugues de Llobregat (E.S. Alcampo Esplugues) – Av. Baix Llobregat, s/n – 1,429 euros.

– Funda lola casademunt class La millor selecció de sabates online – Munne 1941. Aquesta és una botiga online de sabates de dona, home i infantil, que ofereix una àmplia varietat de models, marques i estils. Entre els seus productes es poden trobar sabates de vestir, de sport, de festa, de treball, de casa, de muntanya, de ball, etc. A més, també disposa d’accessoris com bosses, carteres, cinturons, mitjons, plantilles, etc. La botiga té una secció especial dedicada a la funda lola casademunt class, una línia de sabates de disseny exclusiu, elegants i còmodes, que combinen colors, textures i materials diferents.

– S’oferten pràctiques d’interiorisme a Sant Boi. Les pràctiques es realitzaran en una empresa de disseny d’interiors de la ciutat.

– Es busca un administrador/a per a una empresa de Sant Boi. L’empresa ofereix un contracte indefinit i un salari de 1.300 euros bruts al mes.

Esdeveniments | Agenda Sant Boi de Llobregat:

– Aquesta pàgina web ofereix informació sobre les activitats culturals, esportives, socials i festives que es realitzen a Sant Boi de Llobregat. Es pot consultar l’agenda per dies, categories o tipus d’esdeveniment, així com accedir a les notícies i els reportatges relacionats. Alguns dels esdeveniments més destacats per aquest mes són el Festival de Jazz, el Mercat de Nadal, el Concert Solidari i el Pessebre Vivent.

– El 25 de novembre es representarà la obra de teatre “La vida es sueño” a Sant Boi. La representació tindrà lloc al Teatre Municipal de la ciutat.

– El 2 de desembre s’inaugurarà la pista de gel de Sant Feliu de Llobregat. La pista estarà oberta fins al 2 de gener.