Real Time: Últimes 12h


Resum informatiu de l’actualitat de Sant Boi de Llobregat el 19 de novembre de 2023

Notícies destacades

– Una persona mor i dues resulten ferides en una explosió al Vallès. L’explosió va tenir lloc a una casa de Sant Vicenç dels Horts.

– Un incendi a la Zona Franca de Barcelona provoca una gran columna de fum. L’incendi va afectar una nau industrial i va provocar la suspensió de l’activitat a la zona.

Altres notícies

– L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza una activitat per a joves el 20 de novembre. L’activitat consistirà en una visita al Museu del Disseny de Barcelona.

– La Farmacia Sant Ramon busca un farmacèutic/a substitut/a. La persona seleccionada treballarà mitja jornada de matins de dilluns a divendres i dissabtes alterns.

– Es ven un pis d’estil modernista a Sant Boi de Llobregat. El pis té 125 m² i està situat al centre de la ciutat.

– Es ven un local comercial a Sant Boi de Llobregat. El local té 100 m² i està situat a la zona de Marianao.

Anàlisi

Les notícies més destacades del dia són l’explosió al Vallès i l’incendi a la Zona Franca de Barcelona. L’explosió va causar la mort d’una persona i va fer dos ferits. L’incendi va afectar una nau industrial i va provocar la suspensió de l’activitat a la zona.

La resta de notícies són d’interès local. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza una activitat per a joves, la Farmacia Sant Ramon busca un farmacèutic/a substitut/a i es ven un pis d’estil modernista i un local comercial a la ciutat.