https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

Resum informatiu de l’actualitat de Sant Boi de Llobregat el 19 de novembre de 2023

Notícies destacades

– Dos detinguts en un control policial dels Mossos d’Esquadra. Els agents van interceptar un vehicle que circulava per l’A-2 en direcció a Barcelona i van descobrir que els ocupants transportaven droga.

– El Bosc dels Somnis, un espectacle de Nadal per a tota la família. Del 21 al 31 de desembre, el parc de la Masia de Can Julià de Sant Boi acollirà aquest espectacle que combina música, teatre i dansa.

Altres notícies

– L’Ajuntament de Sant Boi organitza una activitat per a joves el 20 de novembre. L’activitat consistirà en una visita al Museu del Disseny de Barcelona.

– Una empresa de Sant Boi busca un/a manipulador/a per a la seva planta de producció. El lloc de treball està situat al centre de la ciutat.

– Es venen diversos pisos i una casa a Sant Boi de Llobregat. Els preus oscil·len entre els 137.600 i els 420.000 euros.

Anàlisi

Les notícies més destacades del dia són la detenció dels dos traficants de droga i l’estrena de l’espectacle de Nadal el Bosc dels Somnis.

La detenció dels dos traficants és un fet important perquè demostra el compromís dels Mossos d’Esquadra amb la lluita contra el tràfic de drogues. L’estrena de l’espectacle de Nadal el Bosc dels Somnis és una bona notícia per a les famílies santboianes, que tindran una nova opció d’oci per a les festes nadalenques.

La resta de notícies són d’interès local. L’Ajuntament de Sant Boi organitza una activitat per a joves, una empresa de la ciutat busca un/a manipulador/a i es venen diversos pisos i una casa a Sant Boi de Llobregat.