Real Time: Últimes 12h

Notícies destacades de Sant Boi de Llobregat el 21 de novembre de 2023

– La Policia Nacional ha detingut un lladre reincident que havia arrossegat amb el seu cotxe un taxista a Cornellà. L’home, que ja tenia antecedents per robatori amb violència, va ser arrestat al barri de Sant Ildefons.

– Sant Boi, Viladecans i el Prat es troben entre les 5 ciutats amb major igualtat d’ingressos de Catalunya, segons l’INE. El delta del Llobregat és una de les zones més igualitàries de la regió, amb una taxa de Gini de 0,28, per sota de la mitjana catalana (0,33).

– Sant Boi ha signat una declaració amb una vintena de capitals europees per reivindicar el paper de les ciutats a la Unió Europea. El document, impulsat per l’associació Eurocities, destaca la importància de les ciutats com a motor de creixement econòmic, social i ambiental.

– L’IDIBAPS ha rebut una visita de l’Associació Jut contra el càncer. L’associació, que treballa per a la prevenció i el tractament del càncer, ha organitzat una activitat de sensibilització al centre de recerca.

Altres notícies

– El preu de la gasolina i el dièsel segueix pujant a Sant Boi. El litre de gasolina es ven a una mitjana de 1,41 euros, mentre que el dièsel es situa en 1,39 euros.

– S’ha publicat una oferta d’ocupació per a un cap de trànsit a Sant Boi. El salari brut mensual és d’entre 1.800 i 2.400 euros.

– El Banc de Sang de Sant Boi ha organitzat una jornada de donació de sang el proper 19 de desembre. Les donacions es realitzaran al centre cívic Can Massallera.

Ofertes d’ocupació

– Es busquen conductor i delineant de mobiliari de fusta a Sant Boi.

– S’ofereix feina com a dependent/a en un forn de pa, rebosteria i pastisseria a Sant Boi.

– Es busca electromecànic/a per a una empresa de fabricació de productes per al sector òptic a Sant Boi.