Real Time: Últimes 12h

Resum informatiu dels fets més destacats a Sant Boi de Llobregat el 21 de novembre de 2023

– Detenció d’un lladre reincident que havia arrastrat amb un cotxe a un taxista a Cornellà. Els Mossos d’Esquadra van detenir el 20 de novembre un lladre reincident que havia arrastrat amb un cotxe a un taxista a Cornellà de Llobregat. El taxista va resultar ferit lleu.

– Afavorint la inclusió social dels joves a través del cinema a Sant Boi. Un grup de joves de Sant Boi de Llobregat estan treballant en un curtmetratge sobre el grup folk River Omelet, protagonista d’una de les actuacions del festival musical Altaveu. El projecte té com a objectiu afavorir la inclusió social dels joves a través del cinema.

– Preu de la gasolina i el dièsel a Sant Boi de Llobregat. El preu de la gasolina i el dièsel a Sant Boi de Llobregat el 21 de novembre és el següent:
Gasolina: 1,343 €/litre
Dièsel: 1,405 €/litre

Ofertes d’ocupació a Sant Boi de Llobregat. El 21 de novembre destaquen:

– Operari/a de producció

– Asesor/a técnico/a comercial (nacional)

– Operario/a de producción ¿ Fabricación de Sólidos (sector farmacéutico

– Grupo CRIT selecciona electricistes muntadors/res per a una empresa ubicada a Sant Boi de Llobregat.

Altres notícies. Altres notícies destacades del dia són:

– L’artista santboiana Glòria López Llebot inaugura l’exposició “No son de nadie” a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural Els Molins.

– El BOE publica un anunci de subhasta judicial d’un habitatge a Sant Boi de Llobregat.

– Roy Hornsveld, un holandès que es dedica en Sant Boi a la floristeria familiar, va ser el responsable de la famosa pluja de flors que va caure sobre el camp de futbol del Camp Nou després de la victòria de la selecció espanyola a la final del Mundial de futbol de 2010, va declarar el 21 de novembre que la idea de la pluja de flors va ser seva i que va haver de lluitar molt perquè es pogués dur a terme.

A nivell immobiliari, es destaquen els següents anuncis:

– Un pis en venda a Sant Boi de Llobregat en Marianao per 305.000 €.

– Un local comercial en lloguer a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) de 210m2.