Real Time: Últimes 12h

Notícies de Sant Boi de Llobregat, matí del 22 de novembre de 2023

– Detenció d’una organització dedicada al tràfic de drogues i armes
La Guàrdia Civil ha detingut vuit persones a Martorell, Sant Andreu de la Barca i Sant Vicenç dels Horts, totes elles vinculades al tràfic d’haixix. Els detinguts formaven part d’una organització criminal que distribuïa la droga per tot el Baix Llobregat.

– Sant Boi, entre els municipis amb restriccions d’aigua per la sequera
El Govern ha decretat la preemergència per sequera a tot Catalunya. Això significa que es restringeix encara més el consum d’aigua en els domicilis i els comerços. Sant Boi de Llobregat és un dels 202 municipis catalans afectats per les restriccions.

– Trobada per als Drets de la Infància al Baix Llobregat
El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) ha organitzat un encontre a Sant Boi de Llobregat per commemorar el Dia Universal dels Drets de la Infància. L’encontre té com a objectiu reflexionar sobre la situació dels infants i nenes al Baix Llobregat i promoure la seva defensa.

Anuncis d’immobles i feina

– Dúplex en lloguer al Carrer de Joan Salvat-Papasseit
Es tracta d’un dúplex de 118 m² llest de quatre dormitoris i dos banys per entrar a viure i en bon estat en una zona central de Sant Boi de Llobregat. El preu del lloguer és de 1.500 euros al mes.

– Oferta de feina: OPERARI/A DE PRODUCCIÓ a Sant Boi De Llobregat
Es busca operari/a de producció per a una empresa del sector industrial ubicada a Sant Boi de Llobregat. Es requereix experiència en el sector i disponibilitat per treballar a torns. El salari és de 1.800 euros bruts al mes.

– Local en venda al carrer Lluís Pascual Roca
Es ven un local comercial de 148 m² ubicat en una zona comercial de Sant Boi de Llobregat. El local està distribuït en una planta baixa i un soterrani. El preu de venda és de 300.000 euros.