Real Time: Últimes 12h

Resum de la informació publicada a Santboi.tv el 22 de novembre de 2023

En resum, les notícies més destacades de la jornada a Sant Boi de Llobregat són la pujada de la factura de l’aigua, l’ampliació de la T-Rosa i la protesta a Viladecans contra la pujada d’impostos. Pel que fa als anuncis d’immobles, hi ha una oferta de xalets, apartaments i habitacions individuals a la venda o lloguer. I finalment, els anuncis d’ocupació inclouen llocs de treball per a peons agrícoles, promotors comercials i talleristes de circ.

Notícies

– La factura del aigua pujarà una mitjana de 2,5 euros al mes a Barcelona i fins a un 15% en 23 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Els 23 municipis afectats són Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Tiana, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Corbera de Llobregat, Gavà, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Viladecans i Sant Adrià de Besòs.

– Els municipis de l’AMB que tenen la T-Rosa, la targeta de transport gratuïta per a persones majors de 65 anys, s’amplien a partir d’avui. A més de Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Tiana, també podran utilitzar la T-Rosa els residents de Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

– El 30 de novembre, Viladecans protestarà contra la pujada d’impostos de 2024. La protesta, convocada per la plataforma ciutadana “Viladecans Resisteix”, tindrà lloc a les 19:00 hores a la plaça de la Vila.

Anuncis d’immobles

– A la venda un xalet de 660.000 euros a Marianao, Sant Boi de Llobregat. El xalet té una superfície de 250 metres quadrats i consta de quatre dormitoris, tres banys, jardí i piscina.

– A la venda un apartament de 162.000 euros a la calle Antoni Gaudí, Sant Boi de Llobregat. L’apartament té una superfície de 70 metres quadrats i consta de dos dormitoris, un bany i balcó.

– Es lloga una habitació individual a un pis compartit al carrer de Lleida, 14, de Marianao, Sant Boi de Llobregat. La habitació té una superfície de 10 metres quadrats i es lloga per 350 euros al mes.

Anuncis d’ocupació

– Es busca peó agrícola per a una empresa de Sant Boi de Llobregat. Les funcions principals del lloc de treball són la neteja i el manteniment de 10 hectàrees de terreny.

– Es busca promotor/a de caixes d’experiències per a les festes de Nadal a Sant Boi de Llobregat. Les funcions principals del lloc de treball són la promoció i la venda de caixes d’experiències per a les festes de Nadal.

– Es busca assessor comercial porta a porta per a una empresa de Sant Boi de Llobregat. Les funcions principals del lloc de treball són la venda de productes o serveis a domicili.

– Es busca tallerista per a un projecte de circ jove a Sant Boi de Llobregat. Les funcions principals del lloc de treball són la impartició de tallers de circ a joves.