Real Time: Últimes 12h

Resum informatiu dels fets més destacats de Sant Boi de Llobregat recollits al matí el 23 de novembre de 2023.

A Sant Boi, l’aigua pujarà una mitjana de 5 euros a partir de març. La T-Rosa s’amplia a 7 municipis més i el temporal pot portar vents de fins a 70 km/h. Pel que fa a la cultura, destaquen la XI Cremem Sant Boi i la IX Zambombá.

– La factura de l’aigua pujarà una mitjana de 5 euros a l’àrea metropolitana de Barcelona a partir del març de 2024. Aquest augment es deu a la sequera que afecta la conca del Llobregat. Els municipis més afectats seran Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat.

– S’està remodelant una rotonda a Sant Vicenç dels Horts per millorar la seguretat i la fluidesa del trànsit. Les obres, que provocaran el tancament parcial de la carretera B-23, s’allargaran fins al primer trimestre de 2024.

– La T-Rosa, la targeta de transport gratuït per a persones majors de 65 anys, s’ampliarà a partir d’avui a Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Anuncis d’immobles i feina

– Es lloga una habitació en un pis compartit amb piscina comunitària a Sant Boi de Llobregat. L’habitatge es troba a la zona de Marianao i té un preu de 550 euros al mes.

– Es ven un xalet a Sant Boi de Llobregat. El xalet es troba a la zona de Marianao i té un preu de 660.000 euros.

– Peó agrícola: Marlex gestiona una ocupació ubicada a Sant Boi de Llobregat, busca un peó agrícola per a la neteja i el manteniment de 10 hectàrees de terreny.

– Ofeta de Dependent del sector descans (Grup CRIT) en Infoempleo.

Altres notícies

– El fort temporal que afecta el Baix Llobregat pot portar vents de fins a 70 km/h. Les zones més afectades seran les muntanyes del nord de la comarca.

Activitats culturals a Sant Boi de Llobregat el 23 de novembre de 2023

Es poden trobar propostes culturals a Sant Boi de Llobregat a través dels diferents equipaments culturals de la ciutat, com ara la Biblioteca Municipal, el Centre Cultural El Mercat o el Centre Cultural Can Massallera.

– XI Cremem Sant Boi
El dissabte 25 de novembre tindrà lloc la XI edició de la trobada de malabars de foc i percussió “Cremem Sant Boi”. La trobada començarà a les 17:30 h amb una tabalada a la plaça de la Muntanyeta. A continuació, a les 18:30 h, tindrà lloc un espectacle de malabars de foc a la mateixa plaça.

– Mostra de dansa d’hivern de l’Acadèmia de Ball Luisa Fernando
El dissabte 25 i diumenge 26 de novembre tindrà lloc la mostra de dansa d’hivern de l’Acadèmia de Ball Luisa Fernando. La mostra comptarà amb la participació de més de 200 alumnes de l’acadèmia. Les actuacions tindran lloc a Can Massallera, a partir de les 18:00 h.

– IX Zambombá Ciudad de Sant Boi
El dissabte 25 de novembre tindrà lloc la IX Zambombá Ciudad de Sant Boi. La zambomba començarà a les 19:00 h a la plaça de la Muntanyeta. Hi participaran diversos cors de flamenc de la ciutat.