Real Time: Últimes 12h

Resum informatiu de la nit del 23 de novembre de 2023 a Sant Boi de Llobregat

– Obres a la rotonda de Sant Vicenç dels Horts: Les obres de la nova rotonda que connectarà la A-2 amb la B-23 a Sant Boi de Llobregat provoquen el tancament parcial del ramal de la BV2002 direcció a la C-245 en sentit Cornellà. L’alternativa per entrar a Sant Boi des d’aquest punt de la ciutat serà seguint circulant per la BV2002 fins a l’encreuament amb la C-245 i agafant la sortida cap a Sant Boi.

– Ofertes d’ocupació: Es busquen un supervisor/a d’operacions per a una empresa de Sant Boi de Llobregat, un venedor/a en 40 hores per a una empresa de Sant Boi de Llobregat i un/a peó agrícola per a una empresa del Baix Llobregat.

– Anuncis immobiliaris: Es ven un pis de 122 m² a Sant Boi de Llobregat, una casa de 2 habitacions a Sant Boi de Llobregat i un ático amb lloguer garantit a Sant Boi de Llobregat.

Altres notícies:

– El Primer Campionat Iberoamericano Rápido d’escacs se celebrarà a Sant Boi de Llobregat els dies 25 i 26 de novembre.

– L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat col·laborarà amb les escoles de la ciutat per fomentar la mobilitat sostenible.

– El preu de l’aigua de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) augmentarà cinc euros al març.

Informació addicional:

– El temps: El temps a Sant Boi de Llobregat serà assolellat amb una temperatura màxima de 20 graus i una mínima de 10 graus.

– El trànsit: El trànsit a Sant Boi de Llobregat és fluïda, excepte al ramal de la BV2002 direcció a la C-245 en sentit Cornellà, que està tallat parcialment.

– Els transports públics: Els transports públics a Sant Boi de Llobregat funcionen amb normalitat.