Resum informatiu del text de la pàgina https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ corresponent a la tarda del 27 de novembre del 2023 de Sant Boi de Llobregat

La notícia més destacada del dia és l’encesa de les llums de Nadal a Sant Boi, que serà el proper 1 de desembre. Aquesta és una tradició que es celebra cada any a la ciutat per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

En el terreny de l’ocupació, destaca la oferta de feina per a una dependienta a una botiga de moda a Alcampo Sant Boi. El lloc de treball és a jornada completa i amb torns rotatius.

En l’àmbit immobiliari, es destaca el traspas d’una fruteria a l’Hospitalet de Llobregat. El local té una superfície de 224 metres quadrats i una terrassa de cinc taules.

Per últim, en l’àmbit de les notícies generals, cal destacar que els municipis del Baix Llobregat sense taxa de residus encara dubten sobre com implementar-la. Aquesta és una obligació que s’ha de complir a partir del 2024.

Esdeveniments socioculturals

– 1 de Desembre del 2023: Encesa de les llums de Nadal a Sant Boi.

Immobles

– Traspas d’una fruteria a l’Hospitalet de Llobregat.

– A la venda un pis de quatre habitacions i dos banys al carrer Nord per 376.500 euros.

Economia i Ocupació

– Chupa Chups asentada a Sant Esteve Sesrovires ha evitat la insolvència amb una reducción de captial.

– Es busca dependienta per a una botiga de moda New Blanco a Alcampo Sant Boi.

– Oferta d’Adminsitratiu d’obra.

Esports

– L’equip femení d’handbol de l’Handbol Amposta guanya el partit contra el Sant Boi (20-24).

Destacats municipals

– El Delta del Llobregat, un territori d’innovació i desenvolupament econòmic, social i sostenible. Els municipis del Delta del Llobregat, entre els quals Sant Boi, han creat InnoDelta, una plataforma per impulsar la innovació i el desenvolupament econòmic, social i sostenible del territori.

– Els municipis del Baix Llobregat sense taxa de residus encara dubten sobre com implementar-la.

– El grup Tersa incorpora quatre nous ajuntaments al seu accionariat: Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern.

– Entrevisten a l’alcadessa de Alcorcón en relació a l’evolució de l’Agenda Urbana d’ONU-Hábitat on s’inclouen 3 municipis més com el de Sant Boi.