Resum de les notícies, dades econòmiques, comerç, feina, esdeveniments, esports, cultura, venda de béns arrels i societat més destacades de Sant Boi de Llobregat durant les últimes 12 hores.

Notícies

– El 23% de la població de l’àrea metropolitana de Barcelona es va sentir insegura el 2023, segons un estudi de l’Institut d’Estudis Regionals i Urbans. Sant Boi de Llobregat és una de les ciutats amb una taxa d’inseguretat més baixa, amb un 14,5%.

Economia

– El preu de l’aigua potable a Sant Boi de Llobregat pujarà de 1,29 a 1,38 euros per metre cúbic a partir de gener de 2024.

Comerç

– Es ven un BMW X1 del 2022 per 33.990 euros a Sant Boi de Llobregat.
– Es ven un BMW Serie 1 del 2022 per 34.990 euros a Sant Boi de Llobregat.

Treball

– Domestika ofereix una plaça de dissenyador gràfic a Sant Boi de Llobregat.

Esdeveniments

– El Centre Cultural del Delta d’Ebre ofereix una agenda d’activitats per al mes de desembre, entre les quals hi ha concerts, tallers i espectacles infantils.

Esports

– El Club Voleibol Sant Boi va perdre el seu partit contra el Vikings Volei Prat per 3-0.

– L’AE Prat va guanyar el seu partit contra la Rapitenca per 1-0.

Cultura

– El Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza una exposició sobre la història del disseny industrial a Catalunya.

Societat

– Lleida es declara ciutat lliure de franquisme.

Altres

– L’Aeroport de Barcelona-El Prat s’ha rebatejat com a Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat en homenatge a l’expresident de la Generalitat de Catalunya.

* Més informació: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/