Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ del matí de Sant Boi de Llobregat el 7 de desembre del 2023, segon dia de la 77a Fira de la Puríssima

El temps a Sant Boi de Llobregat és una mica de núvols, amb una temperatura màxima d’uns 16 graus centígrads.

Notícies

– Un nadó de 2 anys mor en caure accidentalment per una finestra en el barri Harrobitxulo del municipi guipuscoà d’Astigarraga, segons ha informat el Departament basc de Seguretat a Europa Press. (Fé d’errates: en un post anterior indicava erròniament a Sant Boi per la confusió amb les fonts).
– El grup Benito Menni CASM esdevé l’organització referent de salut mental a Espanya.
– El municipi de Sant Boi de Llobregat celebra la Fira de la Puríssima, una de les festivitats més tradicionals del Baix Llobregat.

Economia

– L’empresa Julià, especialitzada en viatges per a grups, factura 270 milions d’euros el 2023.

– El proper 14 de desembre se celebrarà el primer sopar d´empresaris de Sant Boi de Llobregat.

Comerç

– S’obre una nova botiga de Marazzi a Sant Boi de Llobregat.

Ocupació

– S’ofereix un lloc de mosso/a de magatzem a Sant Boi de Llobregat.

– La cadena de cafeteries GRAN CAFFE GARIBALDI cerca persones per al càrrec de promotor/a a Sant Boi de Llobregat.

– L’empresa Open References necessita incorporar cuiner/a o ajudant de cuina avançat per a un gastrobar de km0 ubicat a Sant Boi de Llobregat.

– L’empresa Marlex Sant Boi cerca operari/ària d’envasament.

Esdeveniments

– El 3 i 4 de gener, els patges reials s’instal·laran al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi.

Esports

– L’indi Narayanan guanya l’Open El Llobregat d’escacs.

– L´equip de futbol de Sant Boi de Llobregat, el CE Sant Boi, ha guanyat el partit contra l´UE Cornellà per 3-1. El CE Sant Boi se situa així a la tercera posició de la classificació de la Tercera Divisió RFEF.

Cultura

– El proper dissabte, 10 de desembre, se celebrarà a Sant Boi de Llobregat el festival de música Sant Boi Rock. El festival comptarà amb la participació de grups de rock nacionals i internacionals.

– L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza un taller de joguines reciclades i cartes als Reis Mags per als infants de la ciutat.

– La biblioteca municipal de Sant Boi de Llobregat ha organitzat una exposició sobre la història de la ciutat. L’exposició, que es pot visitar fins al proper mes de febrer, inclou fotografies, documents i objectes històrics.

Societat

– L’Associació Sant Boi Empresarial celebra el primer sopar d’empresaris.

– Un home ha estat ingressat a l’UCI després de caure d’un bastiment des de 4 metres en un accident laboral a Sant Boi de Llobregat.

Immobiliària

– El preu de l’habitatge a Sant Boi de Llobregat es manté estable els darrers mesos. Segons les dades del portal immobiliari iatroba, el preu mitjà de l’habitatge en venda a Sant Boi de Llobregat és de 2.990 euros per metre quadrat.

– Es ven un pis de 6 habitacions i 2 banys al centre de Sant Boi de Llobregat.

Medi ambient

– L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha obert un concurs públic per al subministrament i instal·lació de taquilles de vestuari.