Recull infortiu de la tarda-nit del 7 de Desembre del 2023: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

Economia, comerç i treball

– Un nou supermercat a Sant Boi ofereix descomptes de fins a 100 euros als seus clients. Està situat al centre de la ciutat, ofereix una àmplia gamma de productes a preus molt competitius.

– Un local comercial al centre de Sant Boi es lloga per 700 euros al mes. El local, que té una superfície de 100 metres quadrats, és ideal per a qualsevol negoci.

– Una empresa de Sant Boi busca un operari/a d’envasat. L’operari/a haurà de realitzar tasques d’envasat de productes alimentaris.

Cultura

– El mural “Vesna” (primavera en ucraïnès) es presenta a Sant Boi com un símbol de pau. El mural, que ha estat pintat per un grup d’artistes locals, és un homenatge a la pau i la solidaritat amb Ucraïna.

– L’escola Ressò, del Grup Escolar Renaixença, guanya el concurs de youtubers catalans. Ha publicat un nou vídeo sobre els orígens de Sant Boi de Llobregat.

Societat

– Un conductor en estat d’embriaguesa provoca un accident a Castelldefels. El conductor va causar un accident amb dos cotxes, en el qual dues persones van resultar ferides greus.

Esports

– Nova perla de Shírov | Partidas de Ajedrez – EL PAÍS
En. Ajedrez · Jugadores ajedrez · FIDE · Ránking FIDE · FEDA · Sant Boi de Llobregat. Se adhiere a los criterios de The Trust Project.

– El Cornellà empata a 1 amb el Sant Boi de Llobregat en un partit de futbol base. El partit, que es va disputar al camp del Sant Boi, va ser molt igualat i el resultat final va ser un 1 a 1.

– Sant Boi acull un nou espai per a jugar a pòquer.

– El motorista de Cervera Marc Márquez cau en els entrenaments del Gran Premi d’Aràbia Saudita de MotoGP. Márquez va haver de ser traslladat a l’hospital, però no va patir lesions greus.