Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat el 9 de desembre del 2023.

El temps per avui es preveu asolejat i una mica ennuvolat, i temperatures entre 13 i 15º.

Notícies

– Pis en venda per 119500€ en Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat – Wallapop: “PONEMOS EN VENTA ESTE INMUEBLE ILEGALMENTE OCUPADO, SITUADO EN LA CALLE CIUTAT COOPERATIVA 78, BAJOS, PUERTA 1º…No se puede visitar, no se puede tasar ni se puede hipotecar. Se tiene que comprar pagando al contado y el comprador asume la tarea de la desocupación.” https://es.wallapop.com/item/piso-en-venta-en-moli-nou-ciutat-cooperativa-en-sant-boi-de-llobregat-963225744

– L’aeroport de Barcelona registra un augment de les visites familiars i de negocis en les últimes setmanes. Els vols de Ryanair i Wizz Air, les aerolínies de baix cost, han contribuït a aquest augment.

Esports

– Sant Boi de Llobregat acull el IV Llobregat Open Chess, un dels torneigs d’escacs més forts d’Europa. La 13a del món, Sara Khadem ha guanyat la ronda 8 i lidera la classificació.

– El jugador d’escacs Piotr Dukaczewski, que competeix al IV Llobregat Open Chess, es converteix en un dels protagonistes de la jornada. El jugador polonès, que és cec, guanya la seva partida contra el GM armeni Levon Aronian.

Comerç i Treball

– L’empresa PALETS MALENA SLU busca conductors a Sant Boi de Llobregat. Els candidats han de tenir carnet de conduir B i experiència en transport de mercaderies.

– El preu de la gasolina i del dièsel a Sant Boi de Llobregat és el més barat de la zona, gràcies a la competència entre les diferents gasolineres.

– Sant Boi de Llobregat acull una nova edició del curs de peixateries. El curs, que té una durada de 120 hores, està adreçat a persones que vulguin treballar en el sector de la pesca.

– L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha convocat una plaça d’educador social.

– La companyia Carolina Herrera Fragrances està buscant un International Product Manager per a la seva seu de Sant Boi de Llobregat.

Immobles

– S’ha posat a la venda un pis de 59 m² a Sant Boi de Llobregat per 120.000 €.

– El local comercial situat al carrer de Sant Miquel, 22 de Sant Boi de Llobregat ha estat subhastat per 150.000 €.

Cultura

– El film “Robot Dreams” s’estrena als cinemes de Sant Boi de Llobregat. La pel·lícula, ambientada en un futur distòpic, narra la història d’un robot que somia amb ser un artista.

– La pel·lícula “Wonka” s’estrenarà el 9 de desembre a les sales de cinema de Cinemes Can Castellet. La pel·lícula és una adaptació del llibre “Charlie i la fàbrica de xocolata” de Roald Dahl.

– El Festival Nadal Casa de Granada oferirà un concert amb els grups de ball Alexandra “al cante” i Carla i Lucia al violoncel i violí. L’acte tindrà lloc el 17 de desembre a les 19:00 h.