Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat el 10 de desembre del 2023.

La temperatura a Sant Boi de Llobregat el 10 de desembre de 2023 serà de 10 a 16°C. El cel estarà ennuvolat i hi haurà una probabilitat de pluja del 20%.

Notícies

– Rosalía instal·larà el seu nou estudi musical a L’Hospitalet de Llobregat. La cantant catalana, que actualment viu a Miami, ha escollit la ciutat veïna per a la seva nova base creativa.

– La taxa d’atur es manté estable.

– El preu de la gasolina i el dièsel a Sant Boi de Llobregat és de 1,393 €/l i 1,394 €/l, respectivament. Aquests preus són lleugerament inferiors a la mitjana de Catalunya. Segueix augmentant en un context alcista.

Comerç

– El centre comercial La Farga s’ha convertit en una “fàbrica de talents”.

Ocupacions

– S’ofereixen dues places de treball a Sant Boi de Llobregat: una de cangur i una d’informàtic.

Esports

– Els argentins Tomás Sosa i Sabrina Vega van guanyar el primer Iberoamericà ràpid de Sant Boi de Llobregat. Sosa va sumar 8 punts en les 9 rondes, mentre que Vega va sumar 7 punts.

Cultura

– L’obra pública de Tàpies a Barcelona es pot visitar en un recorregut guiat. El recorregut comença al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i continua per diverses obres situades a la ciutat.

Venda d’immobles

– Hi ha una oferta de lloguer d’un local comercial a Sant Boi de Llobregat. El local té una superfície de 100 m² i està situat en un lloc cèntric de la ciutat.

Societat

– Hacienda destapa les 1.241 entitats ‘fantasma’ creades pels ajuntaments del Baix Llobregat. L’Agència Tributària ha detectat que diversos ajuntaments de la comarca han creat entitats sense activitat real per obtenir subvencions públiques.

– Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per robatori amb violència.