Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat el 10 de desembre del 2023.

El temps a Sant Boi serà assolellat durant tota la setmana. Les temperatures màximes es situaran entre els 15 i els 20 graus.

Notícies

– Sant Boi aposta pel futur dels esports amb el projecte Barcelona Sports Hub. El projecte, que es desenvoluparà en col·laboració amb els ajuntaments de Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat, pretén convertir la ciutat en un referent europeu dels esports electrònics.

– Explorant el bosc màgic de Sant Boi (té quasi totes les entrades exhaurides): https://www.salirporbarcelona.com/explorando-el-magico-bosque-navideno-de-sant-boi-de-llobregat/

Economia

– El preu de la gasolina i el dièsel segueix a la baixa. El dilluns 11 de desembre, el preu de la gasolina a Sant Boi era de 1,393 euros el litre i el del dièsel, de 1,394 euros el litre.

Comerç

– Gisela, la pastelera de Sant Adrià que conquistó a Rosalía, arrasa en xarxes. La seva pastisseria, “Gisela’s Cakes”, és una de les més populars de la ciutat.

Ocupacions

– S’ofereix una plaça de dependent/a de cafeteria i panadería a Sant Boi. La oferta de feina és per a una persona amb experiència en el sector de la restauració.

– El centre comercial La Farga se convierte en una ‘fábrica de empleo’. El centre comercial ha creat més de 1.000 llocs de treball des de la seva inauguració.

Esports

– Rosalía instal·larà el seu nou estudi musical a L’Hospitalet de Llobregat. L’estudi, que es construirà al Districte Cultural de la ciutat, serà un dels més moderns d’Europa.

Venda d’immobles

– El preu de la vivenda a Sant Boi continua a la baixa. El preu mitjà d’un habitatge a la ciutat és de 2.500 euros el metre quadrat.
Societat.