Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat a la tarda del 11 de desembre del 2023.

Temps ennovulat amb temperatures entre 15 i 18º.

Notícies

– L’Ajuntament de Sant Boi convida la ciutadania a participar en l’elaboració del Pla de Mandat 2023-27. L’acte tindrà lloc el 13 de desembre a les 18:00 hores a l’edifici Sant Boi Centreserveis. Els eixos són: Reactivació social; Territori, model de ciutat i prosperitat; Ciutat sostenible, saludable, resilient i segura, i Digitalització i governança. https://laciutat.cat/laciutatdebarcelona/lajuntament-de-sant-boi-convida-la-ciutadania-a-elaborar-el-pla-de-mandat-2023-27#

Economia

– El preu de la gasolina i el dièsel segueix fluctuant. Segons els últims índexs de preus, el litre de gasolina s’ha situat a 1,80 euros i el de dièsel a 1,75 euros.

– Barcelona i Madrid s’enfronten pel Gran Premi de Fórmula 1. Les dues ciutats estan en cursa per acollir la prova el 2025.

Comerç

– La cadena de supermercats Caprabo ofereix noves promocions a les seves botigues de Sant Boi de Llobregat. Les ofertes estan disponibles fins al 13 de desembre.

– El concessionari oficial Volkswagen de Sant Boi de Llobregat, Carhaus, ofereix descomptes especials per a la campanya de Nadal.

– La botiga Pessebres Puig, una de les més antigues de Barcelona, celebra el seu 125è aniversari. L’establiment, situat al barri de Sants, és un referent en la venda de figures de pessebre.

Venda Immobles

– Pis en venda en Casablanca por 123.000 EUR en Sant Boi de Llobregat – Wallapop

– Dúplex en venda en Marianao en Sant Boi de Llobregat – Wallapop

Ocupacions

– Manpower ofereix dues noves oportunitats laborals a Sant Boi de Llobregat. Es busquen un promotor/a de energia renovable i un comercial de energia renovable.

Esdeveniments

– La Masia de Can Julià de Sant Boi acull del 21 al 31 de desembre, de 16:30 a 21:30 hores, el Bosc màgic de Nadal. L’espai ofereix una gran varietat d’activitats i atraccions per a tots els públics. https://www.elboscdelssomnis.com/ (la web d’entrades mostra que no en queden franges horàries per anar-hi).

– L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha instal·lat una nova pista d’skateboarding al Parc de la Muntanyeta, que estarà disponible a partir del 15 de desembre.

Societat

– Els objectes perduts i trobats en el transport públic de Barcelona. La plataforma de cerca d’objectes perduts, Lost & Found, ha actualitzat el seu catàleg amb objectes perduts i trobats en el transport públic de Barcelona.