Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat al matí del 15 de desembre del 2023.

Notícies

– La Comissió de Protecció Civil homologa 55 punts d’emergència del pla Ictus de Catalunya. Entre els punts homologats hi ha 4 a Sant Boi de Llobregat, situats a l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Ajuntament, la Policia Local i l’Espai Jove La Bòbila.
-Un home va ser detingut per la Policia després d’agredir a un vigilant de seguretat en un intent de robatori a Sant Boi. L’home, de 25 anys, va ser arrestat per un delicte d’agressió i un delicte de robatori amb violència.
– Un incendi forestal a Gavà crema centenars d’hectàrees de massa forestal. Els Bombers de la Generalitat van treballar durant tota la nit per extingir l’incendi, que va provocar l’evacuació de prop de 1.000 persones

Esports

– Dues esportistes del Club Atletisme Sant Boi aconsegueixen grans resultats: Montse Cinca i Maria José Gajete acaben terceres de les seves categories al Campionat de Catalunya 5K en ruta a Martorell. https://santboidiari.com/2023/12/14/dues-esportistes-del-club-atletisme-sant-boi-aconsegueixen-grans-resultats/#google_vignette

Cultura

– El Punt Nou Cafés & Copas de Sant Boi de Llobregat ofereix espectacles en directe de monòlegs i música els caps de setmana. El local, situat al centre de la ciutat, acull un programa variat d’espectacles, des de monòlegs fins a concerts de música en viu.
– El canal de YouTube XtremeFairs va publicar un vídeo del Loop Zone Danger, una atracció de la Fira de La Puríssima de Sant Boi de Llobregat. https://youtu.be/pL7o7iTVQks?si=7GN4XgZoONzvKocY

Economia, Comerç i Treball

– Els preus de la gasolina i el dièsel continuen augmentant. El 14 de desembre, el preu mitjà de la gasolina a Catalunya era de 1,374 euros el litre, i el del dièsel, de 1,356 euros el litre.
– L’hotel Sant Boi Park, situat a Sant Boi de Llobregat, busca un/a netejador/a. El lloc de treball és de jornada completa i el salari és de 1.050€ – 1.100€ bruts al mes.