Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat, 28 de desembre del 2023.

Dia gris i fred entre 11 i 13º.

– Ruta de bicicleta elèctrica: S’esmenta una ruta de bicicleta elèctrica a Sant Boi de Llobregat, incloent-hi el Turó de l’Angla, el Coll de Can Biscarri i el Coll de la Creu de Querol. Podeu descarregar el track GPS per seguir l’itinerari del sender. https://es.wikiloc.com/rutas-bicicleta-electrica/turo-de-langla-coll-de-can-biscarri-y-coll-de-la-creu-de-querol-desde-sant-boi-de-llobregat-156645796

– Renovació del DNI: La unitat mòbil de la Policia renovarà el DNI dels ciutadans de Corbera de Llobregat.

– Població de Catalunya: Barcelona continua sent la ciutat més poblada de Catalunya, seguida per l’Hospitalet de Llobregat. Sant Boi de Llobregat també s’esmenta a la llista de les ciutats més poblades.

– Defunció de Thais Hernández: La cantaora Thais Hernández, nascuda a Sant Boi de Llobregat, ha mort als 35 anys a causa d’una malaltia.

– Recuperació dels serens: L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha instaurat un nou Servei Comunitari Nocturn per reforçar la seguretat i la cura durant les nits.

– Venda de local: Es ven un local al carrer Josep Torras i Bages, al centre de Sant Boi de Llobregat. El local té 360 m² i disposa d’aire condicionat i calefacció.

– Oferta de feina: Hi ha una oferta de feina per a un recanvi en un taller oficial a Sant Boi de Llobregat. Les funcions del lloc inclouen la gestió de recanvis i el suport al cap de taller.

– La web de l’Ajuntament de Sant Boi https://participa.santboi.cat/ continua registrant perfils publicitaris estrangers que no tenen res a veure amb la vila ni amb el seu propòsit. Ara mateix no és gens representativa de la participació local.