Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat, tarda del 28 de desembre del 2023.

Temps ennovulat i fred amb temperatures entre 10 i 14º.

– Canvi de població a Catalunya: hi ha hagut un canvi a les ciutats més poblades de Catalunya. Barcelona continua sent el primer, seguit de l’Hospitalet de Llobregat. Sant Boi de Llobregat té 80.671 habitants.

– Campanya emoji de carxofa: es recolza una campanya per obtenir un emoji de carxofa de la cooperativa agrícola prat. https://www.huleymantel.com/menu-dia/quemos-emoji-alcachofa-apoya-campana-cooperative-agricola-prat_101829_102.html

– Grossa de Cap D’Ary 2023: Anna Simon i Carles Xuriguera participaran a la Grossa de Cap d’ary 2023. Els premis es distribuiran principalment a Tortosa, Cardona, Sant Boi de Llobregat, Argentona i Molins de Rei.

– RG Ibèria: Va començar com una petita seu a Sant Boi de Llobregat i s’ha convertit en una part essencial de Groupe Rg, un gegant europeu.

– Fallida Disced: la companyia de formació Disced ha estat declarada en fallida. La Fundació Apado, de Sant Boi de Llobregat, ha instat el concurs amb la finalitat de vendre la unitat productiva.

– Venda de les golfes a Marianao, Sant Boi de Llobregat: S’ha posat a la venda unes golfes a la zona de Mariana a Sant Boi de Llobregat.

– Ofertes d’ocupació: Almacen Frigorífico Discol S.A. A Sant Boi de Llobregat està buscant un cambrer de magatzem per treballar en el torn nocturn i un ajudant de logística per al mateix torn.

– Incendi a Sant Vicenç Dels Horts: Un incendi va sortir a un institut de Sant Vicenç Dels Horts.

– Millores a les carreteres de Baix Llobregat: L’estat ha assignat 3,6 milions d’euros per millorar les carreteres del Baix Llobregat.

– Final de l’any a Martorell: s’ha obert la inscripció a la festa de final de l’any a Martorell.

– Fira Juga a Sant Andreu de la Barca: L’esdeveniment Fira juga torna a Sant Andreu de la Barca amb jocs i inflables per als més petits.