Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat, matí del 30 de desembre del 2023.

Temps assolejat amb temperatures entre 9 i 14º.

Notícices

– Jornades de Seguretat FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya): Les Jornades tindran lloc el 13 de gener de 2024 a Sant Boi de Llobregat. https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/jornades-de-seguretat-al-casal-municipal-can-massallera-1/inscripcion_federado_licPlay/

– Xarxa Local SITMUN: Tres municipis del Baix Llobregat s’han unit a la Xarxa Local SITMUN d’informació geogràfica [SITMUN].

– Camió d’hidrògen KH-7 ECOVERGY Team: S’ha presentat el funcionament del camió de hidrógeno pioner del KH-7 ECOVERGY Team per al Dakar. Xavi Ribas, responsable del desenvolupament tècnic, serà un suport important.

Salut

– Podrem Viure per Sempre?: Es menciona una imatge recent de Salvador Macip i Manel Esteller[^Ara Balears^]. https://www.arabalears.cat/suplements/podrem-viure-sempre_130_4897792.html

Comerç i treball

– Audi RS3 Sedan 8V en venda a Sant Boi de Llobregat en Autogespot.com

– Venda de Camisetes Massimo Dutti: Hi ha 13 anuncis de camisetes Massimo Dutti de segona mà a Sant Boi de Llobregat a Wallapop.

– Western Union: Hi ha una oficina de Western Union a la Ronda Sant Ramon 92, BJ 2, Sant Boi De Llobregat[^Western Union^]

– Ofertes de Treball: Hi ha diverses ofertes de treball a Sant Boi de Llobregat, incloent posicions de mozo/a d’almacén i operario/a de envasado[CornerJob] [Randstad].

– Oficina de Treball: L’oficina de treball de Sant Boi de Llobregat està situada al carrer Pi i Margall, 111.

Societat

– Robatoris a Olesa i Martorell: S’han detingut tres homes per robatoris en aparcaments d’Olesa i Martorell. Els lladres, veïns de Sant Feliu i Cornellà de Llobregat, utilitzaven el mètode conegut com “la sembra”.

– Investigació de la festa major de Molins de Rei: L’investigació pels aldarulls de la festa major de Molins de Rei s’ha tancat amb disset detinguts.