Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-01-01 T10:59:53

Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat, matí del 1 de gener del 2024.

Temps entre núvols i sol tou amb temperatures entre 10 i 13º.

– La Grossa de Cap d’Any: El número 08702 ha estat premiat amb la Grossa de Cap d’Any, dotada amb 200.000 euros per bitllet, i ha caigut en un estanc de Sant Boi de Llobregat, La Dooble. https://www.ccma.cat/324/lagrupament-escolta-i-guia-sant-ramon-nonat-de-sant-boi-reparteix-un-milio-deuros-amb-el-primer-premi-de-la-dooble/noticia/3268856/

– L’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramón Nonat de Sant Boi: Aquesta organització ha venut dos números del primer premi. En total, s’han repartit 400.000 euros.

– Venda de números del primer premi: Només El restant del premi anirà a les arques de la Generalitat.

– Segon premi: Ha estat per al número 50.913 (65.000 euros al bitllet) i s’ha venut a Barcelona, Les Roquetes i L’Hospitalet de Llobregat.

Comerç i Treball

– ESR Energy Solutions té una oferta de treball per a un/a Assessor/a Comercial amb un salari de fins a 6000€/mes + cotxe a Sant Boi de Llobregat.

– Cerca de cangur: Es busca un/a cangur a Sant Boi de Llobregat per a 1 nen. Es busca una persona amb habilitat.

– Restaurante Atrévete: Atrévete és un restaurant Mediterrani a Sant Boi que ofereix una varietat de plats i es pot fer reserves en línia.

Immobles

– Pisos en lloguer: Hi ha diversos pisos disponibles per a lloguer a Sant Boi de Llobregat, incloent un a la zona Rambla amb una cuina amb galeria, un menjador de 21 m² i una habitació doble exterior.

– Lloguer d’habitatge: Hi ha un pis en lloguer a Molí Nou – Ciutat Cooperativa, Sant Boi de Llobregat. El pis té 3 habitacions, 1 bany i 85 m², amb balcó i aire acondicionat.

– Habitació flexible: Hi ha una habitació flexible disponible per a lloguer a Sant Boi de Llobregat. Hi ha molts companys de pis disponibles.

– Garatge en venda: Hi ha un garatge en venda a la Plaça Catalunya – Vinyets, Sant Boi de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *