Recent informació recollida a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/ de Sant Boi de Llobregat, nit del 16 al 17 de gener del 2024.

Properes hores ennovulades amb possiblitat de pluja entre les 10 i 12h, i tempentares entre 13 i 17º. https://forecast7.com/es/41d352d04/sant-boi-de-llobregat/

Notícies

– Gestió de l’aeroport: El Govern sol·licitarà a l’Estat gestionar l’aeroport, del qual hi ha 1,5 km2 de territori samboià, des de Catalunya i protegir-ne el Delta.

El Govern demanarà a l’Estat gestionar l’aeroport des de Catalunya i protegir el Delta

– Operatiu contra el terrorisme gihadista: S’han realitzat entrades i registres a Rubí, Martorell i Sant Pere de Ribes com a part d’un operatiu contra el terrorisme gihadista, i han resultat amb dues detencions.

– Renúncia a l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Baix Llobregat: L’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va acordar proposar la rescissió, de mutu acord, de l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Baix Llobregat, i que fa unes dècades estava com a Fundació a Sant Boi (queda un local tancat i de lloguer https://maps.app.goo.gl/BBsKsywMHQfHzmLx9 )

– Punts de recàrrega per a cotxes elèctrics: després dels de Sant Boi, Sant Feliu va instal·lar dos nous punts de recàrrega per a cotxes elèctrics.

Economia, Comerç i Treball

– Conforama Espanya: Conforama, una marca capdavantera en equipament de la llar, té una botiga de mobles a Sant Boi, Barcelona.

– Oportunitats de feina a Sant Boi de Llobregat: Hi ha diverses ofertes de treball disponibles, incloent-hi un lloc d’Auxiliar de Trànsit a l’empresa TALENT BRAND, un Comercial Immobiliari que treballa de dilluns a divendres, i un Operador/a de sistemes a Sant Boi i Granada.

– Àlex a: Un auxiliar d’infermeria a l’Hospital del Mar i al Parc de Salut Mental de Sant Boi de Llobregat, es presenta a Linkedin.

– Classes de francès a Sant Boi de Llobregat: Es cerca un professor de francès per a classes presencials a la zona d’Alcampo.

Immobles

– Venda de pis a Sant Boi de Llobregat: Hi ha un pis en venda a un edifici residencial amb ascensor.

Cultura

– Club de Rummikub: Es va fer una reunió mensual del Club de Rummikub, un espai perquè els assistents gaudeixin jugant. https://agendasb.info/esdeveniment/rummikub301/

– Club de lectura infantil: Es va presentar ‘L´amulet de la pluja’, una obra de l´escriptora Meritxell Martí, que narra la història de quatre criatures que sobreviuen en una cova sense adults.

– Sessions de cinema a Sant Boi De Llobregat: Pots trobar totes les sessions i horaris de la pel·lícula ‘Perfect Days’ a https://www.sensacine.com/cines/cine/E0748/

Esports

– Professors de Patinatge Artístic a Sant Boi de Llobregat: https://prontopro.es/sant-boi-de-llobregat-patinatge-artístic