Recent informació recollida de Sant Boi de Llobregat a 6 de Febrer del 2024 a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

Dia amb núvols amb temperatures de primevera entre 12 i 16º. https://forecast7.com/ca/41d352d04/sant-boi-de-llobregat/

Resumen:

Segons l´Alcaldessa Lluïsa Moret, Sant Boi de Llobregat és una ciutat que gasta poc en aigua per habitant i dia. També s’han desenvolupat mesures respectuoses amb el medi ambient, com ara un nou tipus d’asfalt que redueix les emissions de CO2. A més, al Baix s’han registrat accidents a la B-23 i s’han reforçat les mesures de seguretat a Sant Joan Despí. També hi ha una oferta de feina per a netejador/a d’hotel a Sant Boi de Llobregat.

Principals notícies:

– Una novel·la ‘El barracó de les Dones’, de Fermina Cañaveras, explica la història de les esclaves sexuals al camp de concentració de Ravensbrück.
read://https_ca.ara.cat/?url=https%3A%2F%2Fes.ara.cat%2Fcultura%2Fmemoria-historica%2Finfiern-esclaves-sexuals-camp-ravensbruck_1_4930207.html (en Edge o Firefox).

*A Sant Boi es va realitzar una exposició en el 2015: https://www.lavanguardia.com/cultura/20150903/54436224304/las-mujeres-deportadas-a-campos-nazis-protagonizan-una-exposicion-en-sant-boi.html

– Entrevista àmplia sobre la situació de Sant Boi amb la seva alcaldessa. Idees clau de l’entrevista:
.Transformació de l’espai públic: Moret destaca les obres de la variant, la C-245, l’Ateneu Santboià i la zona esportiva de la Parellada com a grans infraestructures que milloraran la mobilitat, la cultura i l’esport a la ciutat. (Notem a faltar com a prioritat l’espai dels vells ‘garrofers’ a C.Cooperativa com una mancança crònica de solucions).
.Col·laboració amb entitats: Moret valora positivament la relació amb la Fundació Gasol, la Fundació Antoni Tàpies, la UB, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Mare Luna, entre altres entitats que impulsen iniciatives de salut, educació i cultura a Sant Boi.
.Polítiques de seguretat, habitatge i aigua: Moret explica les mesures que s’estan prenent per garantir la seguretat dels veïns i veïnes, la cessió de la caserna de Sant Eulàlia per fer habitatge públic i l’estalvi i l’eficiència en el consum d’aigua.
https://www.vilapress.cat/articulo/sant-boi/2024-02-06/4707365-llusa-moret-somos-ciudades-menos-gasta-agua-habitante-dia

– Els serens tornen a Sant Boi: Es tracta d’una nova versió 2.0 de la seguretat en ple segle XXI, on el Servei Comunitari Nocturn manté un contacte directe mitjançant l’app de Seguretat Ciutadana M7. https://www.elllobregat.com/noticia/26345/sant-boi/los-serenos-vuelven-a-sant-boi:-una-nova-version-2.0-de-la-seguridad-en-pleno-siglo -xxi.html

– Sobre la sequera i medi ambient:
.Lluïsa Moret, Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, va afirmar que la ciutat és una de les que menys gasta en aigua per habitant i dia. A més a més, s’esmenta una connexió entre dues grans vies que millorarà la connectivitat a la zona Delta del Baix Llobregat.
-> Consum (llitres/habitant/dia) per Municipi al Baix Llobregat: Martorell – 79; *Sant Boi de Llobregat – 96.12 (any 2022); Cervelló, La Palma de Cervelló (canalitzacions velles), Corbera i Sant Esteve Sesrovires >230; Abrera – 314 (març 2023).
.Asfalt respectuós amb el medi ambient: Eiffage Infraestructures ha desenvolupat un nou tipus d’asfalt a Sant Boi de Llobregat que redueix les emissions de CO2 en un 125% durant el procés de fabricació, transport i instal·lació. https://www.elnacional.cat/ca/tecnologia/asfalt-tambe-es-pot-fabricar-manera-respectuosa-medi-ambient_1154739_102.html

– Incendi afecta vuit vehicles: Un incendi va afectar vuit vehicles en un pàrquing exterior a Sant Boi de Llobregat.

Economia: Comerç, Immobles i Treball

– Premi per a Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat: Van rebre un premi de 30,000 euros al sorteig de La Dooble. https://www.elllobregat.com/noticia/26368/sant-boi/el-agrupament-escolta-i-guia-sant-ramon-nonat-recibe-su-premio-de-30.000-euros-por-ganar- la-loteria.html

– Propietat en venda: Es ven una propietat ubicada a Vinyets, Centre (Sant Boi de Llobregat) per 240.000 €.

– Llit de segona mà: Es ven un llit niu de segona mà per 120 EUR a Sant Boi de Llobregat. El llit està en perfectes condicions.

– Hi ha una llanta de 18″ 5×120 de doble mida frontal de segona mà a la venda a Sant Boi de Llobregat per 1.000 EUR.

– El restaurant xinès “Palacio de Oriente” es troba al carrer Jaume Balmes a Sant Boi de Llobregat.

– Oferta de feina: Hi ha una oferta de feina per a un TÈCNIC COMPTABLE-FISCAL a Sant Boi De Llobregat, Barcelona, Espanya. La feina és presencial i es va publicar recentment. El rang salarial és de 17.000€ a 20.000€ a l’any. L’experiència mínima requerida és almenys de 2 anys.

– Oferta de feina de manteniment: Hi ha una oferta de feina per a personal de manteniment a Sant Boi De Llobregat. Els requisits mínims inclouen una formació professional de grau mitjà a Electricitat i Electrònica i almenys 3 anys d’experiència.

– Oferta de feina: Es busca netejador/a d’hotel ubicat a Sant Boi de Llobregat

– Hi ha oportunitats de treball per a personal de producció a Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

– La Vostra Llar Residencial SL té 10 ofertes de feina a Sant Boi de Llobregat, província de Barcelona.

– Hi ha una oferta de treball per a un comercial a Sant Boi de Llobregat.

Cultura, Esport i Oci

– Pots trobar totes les sessions i horaris de ‘Sala de professors’ a Sant Boi De Llobregat. https://www.sensacine.com/peliculas/pelicula-294240/sessiones/cerca-de-56382/

Altres

– Celebració del Carnestoltes: Begues s’està preparant per celebrar el Carnestoltes.

– Accident al Papiol: Un accident al Papiol va generar retencions a la B-23 en direcció Martorell. https://www.vilapress.cat/articulo/el-papiol/2024-02-06/4708140-accidente-papiol-genera-retenciones-b-23-direccion-martorell

– Sant Joan Despí reforça la seguretat: La localitat de Sant Joan Despí ha incorporat vuit nous agents a la plantilla de seguretat.

________________________
**En anglès i espanyol**
————————

(ENG.)

– A novel ‘The Women’s Barracks’, by Fermina Cañaveras, tells the story of the sexual slaves in the Ravensbrück concentration camp. *An exhibition was held in Sant Boi in 2015.

– Extensive interview about the situation of Sant Boi with its mayor.
.Transformation of public space: Moret highlights the works on the variant, the C-245, the Ateneu Santboià and the Parellada sports area as major infrastructures that will improve mobility, culture and sport in the city . (We miss the space of the old ‘carnations’ in C.Cooperativa as a priority as a chronic lack of solutions).
.Collaboration with entities: Moret positively values the relationship with the Gasol Foundation, the Antoni Tàpies Foundation, the UB, the Sant Joan de Déu i Mare Luna Health Park, among other entities that promote health, education and culture initiatives in Sant ox
Security, housing and water policies: Moret explains the measures being taken to guarantee the safety of neighbors, the transfer of the Sant Eulàlia barracks for public housing and savings and efficiency in consumption of water.

– The ‘watchmen’ return to Sant Boi: This is a new version 2.0 of security in the 21st century, where the Night Community Service maintains direct contact through the M7 Citizen Security app.

– About drought and the environment:
.Lluïsa Moret, Mayor of Sant Boi de Llobregat, stated that the city is one of the cities that spends the least on water per inhabitant and day. In addition, it mentions a connection between two major roads that will improve connectivity in the Baix Llobregat Delta area.
-> Consumption (litres/inhabitant/day) by Municipality in Baix Llobregat: Martorell – 79; *Sant Boi de Llobregat – 96.12 (year 2022); Cervelló, La Palma de Cervelló (old pipelines), Corbera and Sant Esteve Sesrovires >230; Opens – 314 (March 2023).
.Environmentally friendly asphalt: Eiffage Infraestructuras has developed a new type of asphalt in Sant Boi de Llobregat that reduces CO2 emissions by 125% during its manufacturing, transportation and installation process.

– Fire affects eight vehicles: A fire affected eight vehicles in an outdoor parking lot in Sant Boi de Llobregat.

– Prize for Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat: They received a prize of 30,000 euros in the La Dooble

– Property for sale: A property located in Vinyets, Center (Sant Boi de Llobregat) is sold for €240,000.

– Second-hand bed: A second-hand trundle bed is sold for 120 EUR in Sant Boi de Llobregat. The bed is in perfect condition.

– There is a second-hand 18″ 5×120 double front tire for sale in Sant Boi de Llobregat for 1,000 EUR.

– The Chinese restaurant “Palacio de Oriente” is located on Jaume Balmes street in Sant Boi de Llobregat.

– Job offer: There is a job offer for an ACCOUNTING-TAX TECHNICIAN in Sant Boi De Llobregat, Barcelona, Spain. The work is in person and was recently published. The salary range is €17,000 – €20,000 per year. The minimum experience required is at least 2 years.

– Maintenance job offer: There is a job offer for maintenance personnel in Sant Boi De Llobregat. Minimum requirements include mid-level professional training in Electrical and Electronics and at least 3 years of experience.

– Job offer: Looking for a hotel cleaner located in Sant Boi de Llobregat

– There are job opportunities for production personnel in Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

– La Vostra Llar Residencial SL has 10 job offers in Sant Boi de Llobregat, province of Barcelona.

– There is a job offer for a salesperson in Sant Boi de Llobregat.

– You can find all the sessions and schedules of ‘Teachers’ Room’ in Sant Boi De Llobregat.

– Carnival Celebration: Begues is preparing to celebrate Carnival.

– Accident in El Papiol: An accident in El Papiol generated delays on the B-23 towards Martorell.

– Sant Joan Despí reinforces security: The town of Sant Joan Despí has incorporated eight new agents to its security staff.

(ESP.)

– Una novela ‘El barracón de las Mujeres’, de Fermina Cañaveras, cuenta la historia de las esclavas sexuales en el campo de concentración de Ravensbrück. *En Sant Boi se realizó una exposición en el 2015.

– Entrevista amplia sobre la situación de Sant Boi con su alcaldesa.
.Transformación del espacio público: Moret destaca las obras de la variante, la C-245, el Ateneu Santboià y la zona deportiva de la Parellada como grandes infraestructuras que mejorarán la movilidad, la cultura y el deporte en la ciudad . (Notemos de menos como prioridad el espacio de los viejos ‘algarrobos’ en C.Cooperativa como una carencia crónica de soluciones).
.Colaboración con entidades: Moret valora positivamente la relación con la Fundación Gasol, la Fundación Antoni Tàpies, la UB, el Parque Sanitario Sant Joan de Déu y Mare Luna, entre otras entidades que impulsan iniciativas de salud, educación y cultura en Sant Buey.
.Políticas de seguridad, vivienda y agua: Moret explica las medidas que se están tomando para garantizar la seguridad de los vecinos y vecinas, la cesión del cuartel de Sant Eulàlia para hacer vivienda pública y el ahorro y la eficiencia en el consumo de agua.

– Los ‘serenos’ vuelven a Sant Boi: Se trata de una nueva versión 2.0 de la seguridad en pleno siglo XXI, donde el Servicio Comunitario Nocturno mantiene un contacto directo mediante la app de Seguridad Ciudadana M7.

– Sobre la sequía y medio ambiente:
.Lluïsa Moret, Alcaldesa de Sant Boi de Llobregat, afirmó que la ciudad es una de las que menos gasta en agua por habitante y día. Además, se menciona una conexión entre dos grandes vías que mejorará la conectividad en la zona Delta del Baix Llobregat.
-> Consumo (litros/habitante/día) por Municipio en el Baix Llobregat: Martorell – 79; *Sant Boi de Llobregat – 96.12 (año 2022); Cervelló, La Palma de Cervelló (canalizaciones viejas), Corbera y Sant Esteve Sesrovires >230; Abrera – 314 (marzo 2023).
.Asfalto respetuoso con el medio ambiente: Eiffage Infraestructuras ha desarrollado un nuevo tipo de asfalto en Sant Boi de Llobregat que reduce las emisiones de CO2 en un 125% durante su proceso de fabricación, transporte e instalación.

– Incendio afecta a ocho vehículos: Un incendio afectó a ocho vehículos en un parking exterior en Sant Boi de Llobregat.

– Premio para Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat: Recibieron un premio de 30,000 euros en el sorteo de La Dooble.

– Propiedad en venta: Se vende una propiedad ubicada en Vinyets, Centre (Sant Boi de Llobregat) por 240.000 €.

– Cama de segunda mano: Se vende una cama nido de segunda mano por 120 EUR en Sant Boi de Llobregat. La cama está en perfectas condiciones.

– Hay una llanta de 18″ 5×120 de doble medida frontal de segunda mano a la venta en Sant Boi de Llobregat por 1.000 EUR.

– El restaurante chino “Palacio de Oriente” se encuentra en la calle Jaume Balmes en Sant Boi de Llobregat.

– Oferta de empleo: Hay una oferta de empleo para un TECNICO CONTABLE-FISCAL en Sant Boi De Llobregat, Barcelona, España. El trabajo es presencial y se publicó recientemente. El rango salarial es de 17.000€ – 20.000€ al año. La experiencia mínima requerida es de al menos 2 años.

– Oferta de empleo de mantenimiento: Hay una oferta de empleo para personal de mantenimiento en Sant Boi De Llobregat. Los requisitos mínimos incluyen una formación profesional de grado medio en Electricidad y Electrónica y al menos 3 años de experiencia.

– Oferta de empleo: Se busca limpiador/a de hotel ubicado en Sant Boi de Llobregat

– Hay oportunidades de trabajo para personal de producción en Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

– La Vostra Llar Residencial SL tiene 10 ofertas de trabajo en Sant Boi de Llobregat, provincia de Barcelona.

– Hay una oferta de trabajo para un comercial en Sant Boi de Llobregat.

– Puedes encontrar todas las sesiones y horarios de ‘Sala de profesores’ en Sant Boi De Llobregat.

– Celebración del Carnaval: Begues se está preparando para celebrar el Carnaval.

– Accidente en El Papiol: Un accidente en El Papiol generó retenciones en la B-23 en dirección Martorell.

– Sant Joan Despí refuerza la seguridad: La localidad de Sant Joan Despí ha incorporado ocho nuevos agentes a su plantilla de seguridad.