Recent informació recollida de Sant Boi de Llobregat a la tarda-nit del 6 de Febrer del 2024 a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

Dia clar i nit amb núvols amb temperatures de primavera entre 12 i 17º. https://forecast7.com/ca/41d352d04/sant-boi-de-llobregat/

Resumen:

Comentem com es regenera 1.660 l./segon d’aigua del riu Llobregat, que es busca l’optimització de residus locals des de l’experiència a Pamplona, l’empresa CARDIOPAS, ofertes laborals a Infojobs i Indeed, i els Premis Gaudí representats per una IA a la Colònia Güell.

Principals notícies:

– Sequera i gestió de residus locals:
.Aigua regenerada al riu Llobregat: Fernando Cabello, el director de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), va explicar que l’AMB proporciona fins a 1.600 litres per segon d’aigua regenerada al riu Llobregat per garantir el seu caudal i qualitat ecològics. L’aigua regenerada prové de les plantes de tractament d’aigües residuals de l’AMB i s’utilitza per a fines de riego, industrials i medioambientals. Cabello també va destacar la importància d’estalviar aigua i reduir el consum davant la situació de sequera. https://liniaxarxa.cat/liniamar-baixllobregat/entrevistes/fernando-cabello-aportem-tota-laigua-regenerada-que-podem-al-riu-llobregat/
.Sistema d’obertura selectiva: Una delegació d’entitats i municipis de Catalunya va visitar la MCP (Mancomunitat de la Comarca de Pamplona) per conèixer el sistema d’obertura selectiva dels contenidors de residus, que permet als usuaris accedir a ells amb una targeta o una aplicació mòbil. El sistema té com a objectiu millorar la gestió de residus i les tasques de reciclatge a la regió. La delegació va incloure representants de Sant Boi de Llobregat i altres localidades del Baix Llobregat. https://www.europapress.es/navarra/noticia-entidades-ayuntamientos-cataluna-visitan-mcp-conocer-sistema-apertura-electronica-contenedores-20240206130017.html

Economia: Comerç, Immobles i Treball

– CARDIOPAS. Gestió d’espais cardioprotegits. Des del 2011 principalment ven Material i ofereix Formació Sanitària, especialment Desfibril·ladors. https://www.elllobregat.com/noticia/26367/sant-boi/empresas-con-exito-en-el-territorio:-pas.-formacion-sanitaria-y-dea-s.l.html

– Oferta de treball: Es va publicar una oferta de treball per a un mosso de magatzem amb carreta frontal a Sant Boi de Llobregat en InfoJobs, un portal d’ocupació líder a Espanya. L’oferta requereix al menys dos anys d’experiència, una llicència de carretilla vàlida i disponibilitat per treballar en torns.

– Ocupacions d’atenció comercial: Una búsqueda d’ocupacions de dependents que necessiten gasolineres a Sant Boi de Llobregat i la provincia de Barcelona va donar 228 resultats en Indeed.com. Els treballs inclouen treballar en estacions de servei, botigues de conveniència, supermercats i altres punts de venda. https://es.indeed.com/q-dependienta,-precisa-gasolina-l-sant-boi-de-llobregat,-barcelona-provincia-empleos.html

Cultura, Esport i Oci

– Premis Gaudí: Dos actrius de la comarca del Baix Llobregat, Claudia Malagelada i Anna Alarcón, van guanyar els premis Gaudí a la millor actriu revelació i a la millor actriu de repartiment, respectivament, pels seus papers a la pel·lícula ‘La vampira de Barcelona’. Los premis Gaudí són els premis de cine més prestigiosos de Catalunya.
https://www.vilapress.cat/articulo/baix-llobregat/2024-02-06/4708190-premios-gaudi-premian-actrices-baixllobregatinas
.L’IA de Bing s’imagina una suposada celebració dels Premis Guadí en la Cripta de la Colònia Güell, al costat de Sant Boi, com es presenta en l’imatge del link: https://www.bing.com/images/create/los-premios-gaudc3ad-en-la-pequec3b1a-cripta-de-gaudc3ad-de/1-65c2a68df1b24d198c7edb06f18906aa

________________________
**En anglès i espanyol**
————————

(ENG.)

– Drought and local waste management:
.Regenerated water in the Llobregat river: Fernando Cabello, the director of the Metropolitan Area of Barcelona (AMB), explained that the AMB provides up to 1,600 liters per second of regenerated water in the Llobregat river to guarantee its ecological flow and quality2. The regenerated water comes from the AMB’s waste water treatment plants and is used for irrigation, industrial and environmental purposes. Cabello also highlighted the importance of saving water and reducing consumption in the face of drought.
.System of selective opening: A delegation of entities and municipalities from Catalonia visited the MCP (Mancomunidad de la Comarca de Pamplona) to learn about the system of selective opening of waste containers, which allows users to access them with a card or a mobile application. The system aims to improve waste management and recycling rates in the region. The delegation included representatives of Sant Boi de Llobregat and other localities of Baix Llobregat.

– CARDIOPAS. Management of Cardioprotected Spaces. Since 2011, it has mainly sold Materials and offered Health Training, especially Defibrillators.

– Job offer: A job offer was published for a warehouse worker with a front-end forklift in Sant Boi de Llobregat on InfoJobs, a leading job portal in Spain. The offer requires at least two years of experience, a valid forklift license and availability to work in shifts.

– Commercial service jobs: A search for sales assistant jobs in Sant Boi de Llobregat and the province of Barcelona yielded 228 results on Indeed.com, a global job search engine. The jobs include working in service stations, convenience stores, supermarkets and other points of sale.

– Gaudí Awards: Two actresses from the Baix Llobregat region, Claudia Malagelada and Anna Alarcón, won the Gaudí awards for best opening actress and best supporting actress, respectively, for their roles in the film ‘La vampira de Barcelona’. The Gaudí Awards are the most prestigious film awards in Catalonia.
.The Bing AI imagines a supposed celebration of the Guadí Awards in the Crypt of Colonia Güell, near Sant Boi, as shown in the image of the link: https://www.bing.com/images/create/los-premios- gaudc3ad-en-la-pequec3b1a-crypta-de-gaudc3ad-de/1-65c2a68df1b24d198c7edb06f18906aa

(ESP.)

– Sequía y gestión de residuos locales:
.Aigua regenerada al riu Llobregat: Fernando Cabello, el director del Área Metropolitana de Barcelona (AMB), explicó que el AMB proporciona hasta 1.600 litros por segundo de agua regenerada al río Llobregat para garantizar su caudal y calidad ecológicos2. El agua regenerada proviene de las plantas de tratamiento de aguas residuales del AMB y se utiliza para fines de riego, industriales y medioambientales. Cabello también destacó la importancia de ahorrar agua y reducir el consumo ante la situación de sequía.
.Sistema de apertura selectiva: Una delegación de entidades y municipios de Cataluña visitó la MCP (Mancomunidad de la Comarca de Pamplona) para conocer el sistema de apertura selectiva de los contenedores de residuos, que permite a los usuarios acceder a ellos con una tarjeta o una aplicación móvil. El sistema tiene como objetivo mejorar la gestión de residuos y las tasas de reciclaje en la región. La delegación incluyó representantes de Sant Boi de Llobregat y otras localidades del Baix Llobregat.

– CARDIOPAS. Gestión de Espacios Cardioprotegidos. Desde 2011 principalmente vende Material y ofrece Formación Sanitaria, especialmente Desfibriladores.

– Oferta de empleo: Se publicó una oferta de trabajo para un mozo de almacén con carretilla frontal en Sant Boi de Llobregat en InfoJobs, un portal de empleo líder en España. La oferta requiere al menos dos años de experiencia, una licencia de carretilla válida y disponibilidad para trabajar en turnos.

– Empleos de atención comercial: Una búsqueda de empleos de dependientas que necesitan gasolina en Sant Boi de Llobregat y la provincia de Barcelona arrojó 228 resultados en Indeed.com, un motor de búsqueda de empleo global. Los trabajos incluyen trabajar en estaciones de servicio, tiendas de conveniencia, supermercados y otros puntos de venta.

– Premios Gaudí: Dos actrices de la región del Baix Llobregat, Claudia Malagelada y Anna Alarcón, ganaron los premios Gaudí a la mejor actriz revelación y a la mejor actriz de reparto, respectivamente, por sus papeles en la película ‘La vampira de Barcelona’. Los premios Gaudí son los premios de cine más prestigiosos de Cataluña.
.El IA de Bing se imagina una supuesta celebración de los Premios Guadí en la Cripta de la Colonia Güell como se presenta en la imagen del link: https://www.bing.com/images/create/los-premios-gaudc3ad-en-la-pequec3b1a-cripta-de-gaudc3ad-de/1-65c2a68df1b24d198c7edb06f18906aa