Recent informació recollida de Sant Boi de Llobregat nit del 11 a l’12 de Febrer del 2024 a https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

Aquesta nit de Dimenge amb núvols i el següent dilluns amb sol entre 10 i 18º. https://forecast7.com/ca/41d352d04/sant-boi-de-llobregat/

Resum:

S’informa de la protesta agrícola planejada amb bloquejos selectius clau, una exposició sobre la Guerra Civil, llistats de béns arrels, opcions d?habitatge assequible a Barcelona, un supermercat local, un servei de pressupost per a treballs de pintura, una ruta al?aire lliure i la història de concerts de l’Ateneu Familiar.

Principals notícies:

– Habitatge Assequible: L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa i Sant Boi es troben entre els municipis més assequibles de Barcelona per llogar un apartament. https://metropoliabierta.elespanol.com/gran-barcelona/20240211/estos-son-los-municipis-de-barcelona-mas-baratos-para-llogar-un-pis/831916836_0.html

– Protesta Agrícola: Els agricultors planegen bloquejar les carreteres que condueixen a Barcelona a l’operació retorn. Organitzaran una gran manifestació de tractors des de la Cooperativa de Sant Boi. S’espera que els tractors bloquegin Mercabarna, la Jonquera i el port de Tarragona dimarts. https://metropoliabierta.elespanol.com/mobilitat/20240211/los-agricultores-colapsan-las-carreteras-en-direccion-barcelona-para-bloquejar-la-operacion-retorno/831916868_0.html
https://www.elperiodico.com/ca/economia/20240210/tractores-bloqueo-jonquera-marcabarna-puerto-tarragona-13febrero-97909853

Economia: Comerç, Immobles i Treball

– Supermercat: El supermercat Condis ubicat a la Plaça de les Forces Armades, 3 a Sant Boi de Llobregat proporciona el seu horari, fulletó i ofertes. https://www.offerly.es/tienda/condis-sant-boi-de-llobregat-15873

– Pressupost per Treure Gotele i Pintar: S’esmenta un servei en línia anomenat HAZMEPRECIO.com que proporciona pressupostos per treure gotele i pintar a Sant Boi de Llobregat5. Els preus per treure el gotelé i pintar varien depenent de diversos factors, però generalment oscil·len entre 5€ i 25€ per metre quadrat.

– Béns Arrels: Es ven un apartament de 2 habitacions, 1 bany i és de 66 m². També compta amb un balcó i aire condicionat. És a Marianao, Sant Boi de Llobregat.

– Ofertes de feina: Hi ha ofertes de feina per a un Mecànic d’Autobusos a Sant Boi de Llobregat de TALENT BRAND, una empresa de RRHH dedicada a la captació de talent i selecció. També hi ha ofertes de feina a JCA Burguer BAR a Sant Boi de Llobregat, específicament per a un cuiner.

– Horari altres ofertes de Treball per a jornada reduïda a Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

Cultura, esports i Oci (actualitzat)

– Història de Concerts d’Ateneu Familiar Sant Boi de Llobregat: Ateneu Familiar és una entitat a Sant Boi de Llobregat que sembla que va tenir una llista d’actes el 10-2-2024 passat juntament amb fotos, vídeos i llistes de cançons. https://www.concertarchives.org/venues/ateneu-familiar

– Esdeveniments: El Carnaval a Sant Boi de Llobregat d’aquest any, 2024, conegut com a Carnaboi. https://youtu.be/xicurhVk1JE

– Ruta a l’Aire Lliure: Hi ha una ruta circular des de Sant Boi de Llobregat que passa pel Coll de Can Bori, el Font del Mas Vilar i l’Ermita de Can Amat. https://ca.wikiloc.com/rutes-bicicleta-electrica/sant-boi-sant-climent-can-amat-la-sentiu-purgatori-begues-pista-bermella-sant-boi-160792337

– Ruta: Hi ha una ruta des d’Altea a Sant Boi de Llobregat.

Altres del Baix

– Exposició sobre la Guerra Civil: S’està duent a terme una exposició titulada “On són? 85 anys d’exhumació de fosses comunes” a Sant Feliu fins al 15 de març. L’exposició, organitzada per la Xarxa Democràtica del Baix Llobregat, commemora aquells que van desaparèixer durant la Guerra Civil. https://elfar.cat/art/47761/una-exposicio-a-sant-feliu-recorda-els-desapareguts-durant-la-guerra-civil

________________________
**En anglès i espanyol**
————————

(ENG.)

Summary:

Farmer protest planned with targeted blockades at key locations, Civil War exhibit, real estate listings, affordable housing options in Barcelona, local supermarket, paint job estimating service, open air route reported free and the history of concerts at the Ateneo Familiar.

Main news:

– Affordable Housing: L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa and Sant Boi are among the most affordable municipalities in Barcelona to rent an apartment.

– Agricultural Protest: Farmers plan to block the roads leading to Barcelona in ‘operation return’. They will organize a large demonstration of tractors from the Sant Boi Cooperative. Tractors are expected to block Mercabarna, La Jonquera and the port of Tarragona on Tuesday.

Economy: Commerce, Real Estate and Work

– Supermarket: The Condis supermarket located at Plaça de les Forces Armades, 3 in Sant Boi de Llobregat provides its schedule, brochure and offers.

– Quote for Removing Gotele and Painting: An online service called HAZMEPRECIO.com is mentioned that provides quotes for removing gotele and painting in Sant Boi de Llobregat5. Prices to remove the gotelé and paint vary depending on several factors, but generally range between €5 and €25 per square meter.

– Real Estate: An apartment for sale with 2 bedrooms, 1 bathroom and is 66 m². It also has a balcony and air conditioning. It is in Marianao, Sant Boi de Llobregat.

– Job offers: There are job offers for a Bus Mechanic in Sant Boi de Llobregat from TALENT BRAND, an HR company dedicated to recruiting and selecting talent. There are also job offers at JCA Burguer BAR in Sant Boi de Llobregat, specifically for a cook.

– Schedule other job offers for short hours in Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

Culture, sports and freetime

– Ateneu Familiar Sant Boi de Llobregat Concert History: Ateneu Familiar is an entity in Sant Boi de Llobregat that seems to have had a list of events last 2-10-2024 along with photos, videos and song lists.

– Events: The Carnival in Sant Boi de Llobregat this year, 2024, known as Carnaboi.

– Outdoor Route: There is a circular route from Sant Boi de Llobregat that passes through Coll de Can Bori, Font del Mas Vilar and Ermita de Can Amat.

– Route: There is a route from Altea to Sant Boi de Llobregat.

Another of Baix

– Exhibition on the Civil War: An exhibition titled ‘Where are they?’ is being held. 85 years of exhumation of mass graves’ in Sant Feliu until March 15. The exhibition, organized by the Baix Llobregat Democratic Network, commemorates those who disappeared during the Civil War.

(ESP.)

Resumen:

Se informa de la protesta agrícola planeada con bloqueos selectivos en lugares clave, una exposición sobre la Guerra Civil, listados de bienes raíces, opciones de vivienda asequible en Barcelona, un supermercado local, un servicio de presupuesto para trabajos de pintura, una ruta al aire libre y la historia de conciertos del Ateneo Familiar.

Principals notícies:

– Vivienda Asequible: L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa y Sant Boi se encuentran entre los municipios más asequibles de Barcelona para alquilar un apartamento.

– Protesta Agrícola: Los agricultores planean bloquear las carreteras que conducen a Barcelona en la ‘operación retorno’. Organizarán una gran manifestación de tractores desde la Cooperativa de Sant Boi. Se espera que los tractores bloqueen Mercabarna, La Jonquera y el puerto de Tarragona el martes.

Economia: Comerç, Immobles i Treball (acutualitzat)

– Supermercado: El supermercado Condis ubicado en la Plaça de les Forces Armades, 3 en Sant Boi de Llobregat proporciona su horario, folleto y ofertas.

– Presupuesto para Quitar Gotele y Pintar: Se menciona un servicio en línea llamado HAZMEPRECIO.com que proporciona presupuestos para quitar gotele y pintar en Sant Boi de Llobregat5. Los precios para quitar el gotelé y pintar varían dependiendo de varios factores, pero generalmente oscilan entre 5€ y 25€ por metro cuadrado.

– Bienes Raíces: Se vende un apartamento de 2 habitaciones, 1 baño y es de 66 m². También cuenta con un balcón y aire acondicionado. Está en Marianao, Sant Boi de Llobregat.

– Ofertas de empleo: Hay ofertas de empleo para un Mecánico de Autobuses en Sant Boi de Llobregat de TALENT BRAND, una empresa de RRHH dedicada a la captación de talento y selección. También hay ofertas de empleo en JCA Burguer BAR en Sant Boi de Llobregat, específicamente para un cocinero.

– Horario otras ofertas de Trabajo para jornada reducida en Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

Cultura, esports i Oci

– Historia de Conciertos de Ateneu Familiar Sant Boi de Llobregat: Ateneu Familiar es una entidad en Sant Boi de Llobregat que parece tuvo una lista de actos el 10-2-2024 pasado junto con fotos, videos y listas de canciones.

– Eventos: El Carnaval en Sant Boi de Llobregat de este año, 2024, conocido como Carnaboi.

– Ruta al Aire Libre: Hay una ruta circular desde Sant Boi de Llobregat que pasa por Coll de Can Bori, Font del Mas Vilar y Ermita de Can Amat.

– Ruta: Hay una ruta desde Altea a Sant Boi de Llobregat.

Otras del Baix

– Exposición sobre la Guerra Civil: Se está llevando a cabo una exposición titulada ‘¿Dónde están? 85 años de exhumación de fosas comunes’ en Sant Feliu hasta el 15 de marzo. La exposición, organizada por la Red Democrática del Baix Llobregat, conmemora a aquellos que desaparecieron durante la Guerra Civi