Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-06-26 23:06:51

📝 Resum de les notícies recents sobre Sant Boi de Llobregat, 26-6-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– El Torneig Obert d’Escacs El Llobregat 2024 és un important esdeveniment d’escacs que tindrà lloc del 29 de novembre al 8 de desembre de 2024. El torneig se celebrarà al complex de Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, que es troba a només 18 minuts de Barcelona. El torneig constarà de 10 rondes de joc. Les inscripcions per a la 5a edició del torneig s’obriran l’1 d’agost de 2024.

– La Xarxa Final de Vida i Soledat és un programa que dóna suport a persones amb malalties avançades al final de la seva vida. Aquesta xarxa, coordinada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, realitza anualment més de 14.700 acompanyaments. A Sant Boi de Llobregat, la xarxa inclou institucions com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Residència Los Sauces, la Residència Benviure, el CAP Vinyets, el CAP Montclar, i l’Hospital d’àrea. Aquestes institucions s’encarreguen d’identificar les persones en situació de solitud i les seves necessitats, prescriure el seu acompanyament per part de voluntaris, informar sobre el seu procés evolutiu i fer un seguiment del seu benestar.

– ‘Detectiu Conan: The Mill…’ Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat).

– DRACS BÈSTIES CASTELLÓ I Drac i Besties del foc fa referència a un esdeveniment tradicional on els dracs i les bèsties de foc s’apoderen de Corbera de Castelló el 6 i 7-7. Drac Pepito de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), acompanyat pel grup Diables de Sant Boi i el grup de percussió Diabòlics Músics, és un dels participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *