Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-03 17:35:28

📝 Resum de les últimes notícies sobre Sant Boi de Llobregat, 3-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– Notícies relacionades amb la Diputació de Barcelona:
.Lluïsa Moret, la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, ha reivindicat les polítiques públiques per donar respostes locals als desafiaments globals al TECH Urban Summit de Bilbao. Armisén, de la Diputació de Palència advoca per les diputacions provincials com a motor d’innovació.
.Programa ‘Dones i Esport’: Luisa Huidobro, de Sant Boi, ha destacat al ball esportiu en cadira de rodes. Tot i haver patit poliomielitis als 14 mesos, Luisa segueix activa i participant a l’esport. https://youtu.be/l9DivlvNAiY (100 visualitzacions)

– és evident – bloc Temps Fugit: “…la Núria i la de nom desconegut, llançant-se pel cel obert des del sobreàtic de l’edifici on feia cinquanta anys que hi vivien, segons sensibilitats més o menys acusades, aquell patiment passatger pot passar a ser aquell remordiment sense fi.”

– “Hoy-voy” i “Sexenni” han llançat una cançó d’estiu. El text també enumera diverses ciutats espanyoles, entre les quals hi ha Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Santander, Saragossa, Tarragona, Terrassa, Valladolid, Vic i Vilanova i la Geltrú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *