Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-03 17:36:21

📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda última hora. 3-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-llobregat

– Informació municipal:
.Premios Novagob Excelencia 2024: L’Ajuntament de Sant Boi ha guanyat un primer premi i un accés als Premis Novagob Excelencia 2024 pel seu projecte.
.Nou Servei per a Entitats: El govern de Sant Boi ha posat en marxa un servei de préstec gratuït de desfibril·ladors automàtics externs (DEA) dirigit a les entitats locals.

– Conflicte Laboral de la UTE Monbús-Julià:
.Marxa de Viladecans a Sant Boi: El 3 de juliol de 2024 està prevista una marxa de Viladecans a Sant Boi per reclamar millores urgents en els serveis. Començarà a la plaça de la Vila de Viladecans i acabarà a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.
.Denuncia de Represión Sindical: El sindicat CCOO ha denunciat la “repressió sindical” a la UTE Monbús-Julià de Sant Boi, que gestiona el servei d’autobusos.

– Acciona Energía y Prologis col·laboran per promoure comunitats solars a Espanya, amb les primeres instal·lacions a Sant Boi DC7 i San Fernando de Henares.

– Promocions de viatjes:
.AAINJAA European Tour: AAINJAA organitza un sorteig amb premis que inclouen 2 entrades dobles per al seu esdeveniment a Sant Boi de Llobregat dins del seu European Tour 2024.
.Opcions de viatge: Hi ha 6 maneres de viatjar des de Sant Boi de Llobregat fins al carrer de Mallorca 264, inclosos els serveis d’autobús.

– Ofertes d’ocupació:
.Anuncio de treball per a netejador/a a Sant Boi del Llobregat amb un contracte temporal per a cobrir les vacances del 13/07/2024 al 04/09/2024, jornada de 35h amb possibilitat d’augment.
.Convocatoria Pública: El Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat ofereix 1 plaça de tècnic superior (tècnico de logística), identificador 20220524O243, expedient N404/2024/000024.

– Museu de Sant Boi de Llobregat: Els “LVDI RVBRICATI MMXXIV” del 8-6-2024 en marxa a Facebook.

– Literatura Local: José D. Bullón, un joven escriptor de Sant Boi de Llobregat, ha publicat la seva primera obra titulada “Todo el mundo tiene secretos”.

– Historia de la Radio: En 1979, esdeveniments significatius com la llibertat, l’amnistía i l’Estatut d’Autonomía van marcar un any important a la història de la ràdio.

– ‘Gru 4. El meu dolent preferit’, la gran estrena en català d’aquesta setmana als cinemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *