Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-07 20:09:17

📝 Resum de les últimes notícies sobre Sant Boi de Llobregat, 7-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– Exposició d’impressions de placenta a Sant Boi: Un regal únic per a mares i bebès. El Llobregat ha dut a terme un experiment per mostrar aquestes impressions, que han estat interpretades de diverses maneres, des d’una medusa fins a un ram de flors[^7 de juliol de 2024 a les 1:07 pm^].

– Cau un altre grup de lladres de coure a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La investigació de la DIC i UI Sant Feliu de Llobregat es va iniciar després de diversos robatoris violents a Sant Boi de Llobregat [^7 de juliol de 2024 a les 9:35 am^].

– Una empresa de Cervelló comprava cable de coure robat al Baix Llobregat. Els Mossos d’Esquadra de la DIC de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la Unitat de Recerca de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat estan investigant [^7 de juliol de 2024 a les 8:40 am^].

– Quatre detinguts per presumptament assaltar per la finestra 7 habitatges amb residents a la província de Barcelona. Se sospita que van robar a Sant Just Desvern, Sant Boi de Llobregat, Tona, Castelldefels i Cambrils (Barcelona), i podrien haver comès més robatoris [^6 de juliol de 2024 a les 10:57 pm^].

(Imatge generada per IA).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *