Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-09 12:24:07

📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda, darrera hora del 9-7-2024 recollits a https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-llobregat/

– Els comerciants del carrer Eusebi Güell a Sant Boi de Llobregat van celebrar el Dia de l’Orgull [ https://youtu.be/trD7qnDAhT8 ^8 juliol^ – 7 visualitzacions]

– Mugendo Sant Boi va celebrar un esdeveniment el passat dissabte 6 de juliol [^8 juliol^].

– Hi ha un Audi Q3 35 TDI Advanced S tronic 110kW de color negre en venda a Sant Boi de Llobregat [^8 juliol^]

– Hi ha un dúplex en venda a Vinyets, Sant Boi de Llobregat per 406.000 € [^8 juliol^].
– Hiperfinques té un pis en venda a Sant Boi de Llobregat, ubicat aproximadament a la ronda de Sant Ramon, Marianao[^8 juliol^].
Hi ha un pis de 113 m² en venda a Casablanca, Sant Boi de Llobregat [^8 juliol^].
– Hi ha un pis en venda a Molí Nou – Ciutat Cooperativa. El pis té 3 habitacions, 1 bany i 82 m², i ve amb terrassa i garatge [^8 juliol^].
– Hi ha un pis de lloguer a Centre, Sant Boi de Llobregat. El pis té 4 habitacions, 1 bany i 75 m², i ve amb terrassa i mobles [^8 juliol^].
– Hi ha un conjunt de dues naus industrials unides en venda al carrer de Múrcia, Casablanca, Sant Boi de Llobregat. La Nau A té 589 m² a planta i la Nau B té 957 m² a planta [^8 juliol^].

– Carolina, directora d’escola pública de Sant Boi, especialista en alumnes amb necessitats especials, ofereix classes particulars en línia [^8 juliol^].
– Vivianne Llantoy ofereix serveis de cura de nens a domicili a Sant Boi de Llobregat [^8 juliol^].

– IBERIA GESTION S.L. està buscant un teleoperador a Sant Boi de Llobregat amb un salari de 1600 EUR mensuals [^8 juliol^].
– Adecco està buscant un dependent/a per a una Casa de Pastes a Sant Boi De Llobregat [^8 juliol^].
– InfoJobs té una oferta de treball per a personal de magatzem a Sant Boi de Llobregat, Barcelona (Espanya). El contracte és presencial i per 3 mesos, amb un salari brut anual entre 19.000€ i 20.000€ [^8 juliol^].

– Ricardo Martinena de FERugby ha expressat el seu somni de jugar contra Nova Zelanda [^9 juliol^].
– Pots trobar el resultat del partit de Barcelona Sant Boi a Scores24, juntament amb estadístiques detallades dels equips [^8 juliol^].
– La triatleta de Sant Boi de Llobregat, Judith Corachán, reprèn la competició a Mequinensa. Participarà a la Half Mequinensa, una cursa de mitjana distància a la província de Saragossa, el 14 de juliol [^8 juliol^].
– La Federació Catalana de Basquetbol ha publicat els resultats de la Temporada 2023. A la Jornada 4, l’equip local BÀSQUET SANT BOI va jugar contra l’equip visitant [^8 juliol^].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *