Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-11 12:18:28

📝 Resum de les últimes notícies sobre Sant Boi de Llobregat, 11-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– Hospitalitzacions per Covid-19: A Catalunya hi ha hagut un augment dels casos de Covid-19, amb 500 hospitalitzacions. Els pacients de l’Hospital de Sant Boi han informat d’esperar fins a tres dies abans de ser ingressats.

– Protestes: Més de 200 persones es van manifestar per reclamar millors serveis d’autobús al Baix Llobregat.

– Visionat de la final de l’Eurocopa: informació sobre llocs de Catalunya, inclosa Sant Boi 20h a La Muntanyeta, on es muntaran pantalles gegants per veure Espanya a la final de l’Eurocopa.

– Activitat política: Menció a Esther, diputada al Parlament de Catalunya i membre de la federació socialista del Baix Llobregat.

– Activitats: el Baix Llobregat ofereix més d’un centenar d’activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques i d’aventura per a l’estiu 2024.

– Preus del combustible: Alcampo Sant Boi ofereix gasolina a 1,43 euros el litre

– Política municipal:
.La lluita contra l‟exclusió social a l’àrea de Barcelona es centrarà en un total de 20 projectes. La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret (PSC), ha anunciat l?ampliació del projecte.
.Sant Boi de Llobregat finalista del premi Fulla Verda de la Comissió Europea pel seu compromís amb el medi ambient. El municipi ha estat preseleccionat com un dels finalistes del premi Fulla Verda Europea.

– El català Iván Gil s’adaptarà a l’”atractiu” estil de jugar de la UD Las Palmas. Als primers entrenaments amb el seu nou equip, Gil assegura que les sensacions, a les ordres del seu paisà Luis, són positives.
– El CBS Sant Boi de beisbol tanca la Lliga amb doble victòria. Van aconseguir dos triomfs al camp del CB Barcelona, ​​a l’última jornada de la fase final de la Spanish Baseball League 2024.
– Debut del Handbol Banyoles a la nova Lliga Catalana Or, on s’enfrontarà al Handbol Cooperativa Sant Boi. Altres equips que participaran a la lliga inclouen l’OAR Gràcia Atlètic, la Garriga, el Sant Cugat “B”, la Salle Bonanova, el Vilamajor i el Gavà.

(Imatge creada per IA, prompt: ‘Historical photo inside an ultra-high-definition television or in DOOH with Augmented Reality, or a Holodesk, featuring the news content from Sant Boi de Llobregat on 11-7-2024, including Covid-19 hospitalizations, bus service protests, Eurocup final viewing, political activity, summer activities, fuel prices, municipal politics, and sports updates.’)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *