📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda, darrera hora del 14-7-2024 recollits a https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-llobregat/

– El grup Reprís canta bingo: El hòlding català ha afegit tres noves sales de bingo al seu establiment a Sant Boi de Llobregat, marcant una fita important.

– MGC Mutua ofereix serveis d’otorinolaringologia pediàtrica.

– Fira de càmping Decathlon Sant Boi: El 23 de juliol del 2024, Decathlon Sant Boi celebrarà la seva segona fira especial de càmping de l’any. Els visitants rebran un regal i cafè gratuïts.

– Hi ha un PEUGEOT Metropolis 400 de color gris i benzina disponible.

– Venda de pis a Centre, Sant Boi de Llobregat: Es ven un pis al centre de Sant Boi de Llobregat. El pis té 1 habitació, 1 bany i 62 m², i compta amb terrassa i aire condicionat.
– Venda de pis a Centre: Es ven un pis totalment reformat a la zona Centre de Sant Boi de Llobregat. El pis està en una planta baixa i compta amb dues habitacions, terrassa i balcó.

– Ocupació de neteja nocturna: Hi ha 10 llocs de treball de neteja nocturna disponibles a Sant Boi de Llobregat, província de Barcelona.

– Publicada l’esquela de Matilde Pedrola Mañe al Tanatori Sant Boi de Llobregat – Sala 04.

– Hugo Cobo, el director del Fantboi, té com a objectiu posar Sant Boi al mapa cinematogràfic. Durant tot el cap de setmana, Sant Boi de Llobregat albergarà una selecció de pel·lícules a Cal Ninyo, Can Castellet i als jardins de l’Ateneu.

– S’anuncien propers concerts de Standstill a Sant Boi de Llobregat.

– La final del Campionat de Catalunya 2024 Sub 13 Softbol serà entre CBS Sant Boi i CB Viladecans al Camp Municipal de Softbol Viladecans.
– Joan Marc Ferrer ha renovat el seu contracte com a entrenador del Clínica Ponferrada, segons informa El Bierzo Digital. Joan Marc es va unir a l’equip la temporada passada després del pas per CB Cornellà i Bàsquet Sant Boi, on va exercir funcions tant d’entrenador assistent com d’entrenador principal.


Imatge creada amb IA amb el següent prompt: ‘Historical photograph within an ultra-high definition television or in a DOOH with Augmented Reality, or in a Holodesk, with commercial content, advertisements and information from Sant Boi de Llobregat from 14-12-2024, including: The Reprís group’s new bingo rooms, MGC Mutua’s pediatric otorhinolaryngology services, Decathlon Sant Boi’s camping fair, PEUGEOT Metropolis 400, flats for sale, night cleaning jobs, Matilde Pedrola Mañe’s remains, Hugo Cobo’s cinematic ambitions, upcoming Standstill concerts, and the 2024 Under 13 Softball Championship final.