#DogitlArt #AI Híbrids Animals i Flors @aicreation
cultura - 📚Exemples d'IAG🤖🌱 - 🎬Realitzacions

La Revolució Visual d’@aicreation: Híbrids d’ #Animals i #Flors en l’ #ArtDigital (#AI #DigitalArt )

La intel·ligència artificial (IA) està obrint noves portes en el món de l’art digital, permetent la creació de visuals fascinants que combinen elements de la natura amb la fantasia. Aquesta capacitat de generar híbrids d’animals i flors està redefinint la narració visual i oferint als artistes noves maneres d’explorar temes de transformació i intersecció entre formes de vida.

Crèdit del vídeo: @aicreation

La capacitat de l’IA per crear híbrids d’animals i flors obre la porta a un contingut visual fascinant, especialment en l’àmbit del vídeo i l’art digital.

Imagineu animacions surrealistes on els animals es mouen amb textures fluides, semblants a pètals, o flors que cobren vida amb comportaments animals: ales batejant, moviments de salt o ulls brillants.

La IA pot crear visuals intricats i onírics, transformant formes orgàniques de maneres que superen els límits de la imaginació.

Aquestes creacions podrien constituir la base de narracions de vídeo, vídeos musicals o instal·lacions impressionants, que permeten als artistes explorar temes de la natura, la transformació i la intersecció entre les formes de vida.

Així, el poder creatiu de l’IA podria redefinir la narració visual combinant la biologia i la fantasia en alguna cosa completament nou i meravellós.


Crèdit del vídeo: aicreation.art

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *