📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda, darrera hora del 16-7-2024 recollits a https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi- de-llobregat/

– Trigonum Clínica Podològica Sant Boi: Aquest reconegut centre de podologia a Sant Boi de Llobregat està acceptant reserves per a cites.

– Ford Kuga Titanium 2.5 Duratec PHEV 165kW Auto Vermell – AutoScout24: Hi ha un Ford Kuga Titanium 2.5 Duratec PHEV 165kW Auto Vermell de segona mà disponible a SANT BOI DE LLOBREGAT. El vehicle té 42.229 km i és de desembre de 2022. El preu és de 31.500 € [AutoScout24].

– Venda de pis a Marianao, Sant Boi de Llobregat: Hi ha un pis de 3 habitacions, 1 bany i 80 m² amb piscina i balcó en venda a Marianao, Sant Boi de Llobregat [yaencontre].
– Lloguer de Pis a Centre – Casc Antic, Sant Boi de Llobregat: Hi ha un pis de 94 m² disponible per llogar al Centre – Casc Antic de Sant Boi de Llobregat [Idealista].
– Lloguer de pis a Centre, Sant Boi de Llobregat: Hi ha un pis de 4 habitacions, 2 banys i 94 m² amb mobles i balcó disponible per llogar al centre de Sant Boi de Llobregat.
– Lloguer local a Centre, Sant Boi de Llobregat: Es lloga un espectacular local de 65 m² a la zona centre de Sant Boi de Llobregat, ideal per establir el teu negoci.

– Ofertes de treball de Jazztel a Sant Boi De Llobregat: Hi ha 25 ofertes de feina disponibles a Jazztel a Sant Boi De Llobregat. S’hi afegeixen noves vacants cada dia [^JOB TODAY^].
– Ofertes de treball per a neteja de la llar a Sant Boi de Llobregat: Hi ha noves oportunitats de feina i sol·licituds de pressupost per a neteja de la llar a Sant Boi de Llobregat.
– CARRETILLER/A SECTOR CONSTRUCCIÓ, Marlex Human Capital, Sant Boi de Llobregat: Hi ha una oferta de treball completa per a un carretiller/a al sector de la construcció a Marlex Human Capital, prop de Sant Boi de Llobregat.

– Esquela Alicia Pérez Martínez | Tanatori Sant Boi: S’ha publicat una esquela per a Alicia Pérez Martínez al Tanatori Sant Boi, ubicat al Carrer Saragossa, 6 (Polígon Industrial Salines), Sant Boi de Llobregat, 08830, Barcelona [^Tanatori Sant Boi^].

– ESPORTS (SOFTBOL, SPANISH SOFTBALL LEAGUE): El CBS Sant Boi va tancar la fase regular amb una doble derrota a casa davant de Torxa de València amb resultats de 4-11 i 5-8. Les santboians van acabar en quart lloc.

– Compra entrades pels Pastorets de Sant Boi: Pots comprar entrades per a la representació teatral nadalenca “Els Pastorets de Sant Boi” a Sant Boi de Llobregat.
– Reserva d’hotels boutique a Sant Boi de Llobregat, CA: Hi ha hotels boutique disponibles a prop de Sant Boi de Llobregat, Espanya. S’esmenta l’hotel exterior | Ascend Hotel Collection, Sant-just-desvern CT Hotels.

Imatge creada amb el següent prompt per IA: ‘Crear una fotografía histórica dentro de una televisión de ultra alta definición o en un DOOH con Realidad Aumentada, o en un Holodesk, con información de Sant Boi de Llobregat de fecha 16-7-2024, que incluya: Trigonum Clínica Podológica Sant Boi, Ford Kuga Titanium 2.5 Duratec PHEV 165kW Auto Rojo, venta de piso en Marianao, alquiler de piso en Centro – Casco Antiguo, alquiler de piso en Centro, alquiler local en Centro, ofertas de trabajo de Jazztel, ofertas de trabajo para limpieza del hogar, CARRETILLER/A SECTOR CONSTRUCCIÓN, esquela Alicia Pérez Martínez, resultados de la Spanish Softball League con el CBS Sant Boi, entradas para los Pastorcillos de Sant Boi, reserva de hoteles boutique en Sant Boi de Llobregat.’