Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria - Uncategorized

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-24 17:24:41

📝 Resum de les últimes notícies sobre Sant Boi de Llobregat, 24-7-2024: https://santboi.tv/info-sant-boi/real-time/

– Protecció d’aus al delta del Llobregat: Es triplicarà l’àrea de protecció d’aus al delta del Llobregat, per ordre de la UE. La nova ZEPA (àrea protegida) total serà de 2.407,12 hectàrees i travessarà els municipis del Prat de Llobregat, de Viladecans, de Sant Boi, de Gavà, de Santa Coloma de Cervelló, de l’Hospitalet.
. Els pagesos del Prat protesten contra aquesta ampliació i l’Institut Agrícola exigeix ​​al Govern que retiri l’ampliació.

– Augment del rebuig social a les molèsties per sorolls a Sant Boi: Augmenta el rebuig social a les molèsties per sorolls a Sant Boi. La síndica de greuges de Sant Boi, Dolors Vallejo, presenta al ple de juliol l’informe anual de denúncies i actuacions de la sindicatura.

– Mercat immobiliari al Baix i l’Hospitalet: Hi ha hagut una caiguda del 16% en dos anys al mercat immobiliari al Baix i l’Hospitalet. Destaquen les compravendes realitzades a l’Hospitalet de Llobregat (725), Cornellà de Llobregat (239), Sant Boi.

– Detencions a l’Aeroport del Prat: Han estat detingudes quatre persones a l’Aeroport del Prat per transportar 5,5kg de coca.

– Sant Joan de Sant Boi: El Sant Joan de Sant Boi és pioner en la col·locació de bombes d’insulina.

– L’Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat ha publicat un nou vídeo a YouTube.

– Joel Plata, un olímpic en creixement: Joel Plata, que va començar a fer tombarelles a un club de Sant Boi quan tenia menys de cinc anys, ha estat destacat en un article d’El Correo.

– Premi Joc Net de la Federació Catalana de Futbol: El club santboià Mariana Poblet, de Segona Catalana, rep el Premi Joc Net de la Federació Catalana de Futbol. Es troba entre les dotze entitats del Baix Llobregat menys sancionades de la temporada passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *