Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-24 17:25:52

📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis, i Agenda, última hora del 24-7-2024 recollits a https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-llobregat/

– Mercat immobiliari: Les transaccions immobiliàries han disminuït un 16% en els darrers dos anys. El nombre més gran de transaccions es van produir a l’Hospitalet (725), Cornellà (239) i Sant Boi.

– Restaurant El Fogón de Sant Boi: Ubicat a la Rambla Rafael Casanova, 4, aquest restaurant és ideal per a reunions de grups.
– Sorteig a Quinter Pesca Sant Boi: Andrea, Eric i Manuel han estat els premiats en el sorteig d’una cistella a Quinter Pesca Sant Boi.

– Obituari: Informació sobre l’obituari d’Encarnació Moreno Valero al Tanatori Sant Boi de Llobregat.

– Concessionari Nissan Motor Llansà a Sant Boi de Llobregat: El concessionari Nissan Motor Llansà, ubicat a Carrer dels Tints, Sant Boi de Llobregat, Catalunya, Espanya, és obert per als clients.

– Àtic en venda a Sant Boi de Llobregat: Es vendrà properament un àtic de 75m² al centre de Sant Boi, molt a prop de la Plaça Catalunya.
– Lloguer de pis a Sant Boi de Llobregat: S’ha posat de lloguer un pis de 69 m² al carrer de Joaquim Rubió i Ors, al barri de Marianao, Sant Boi de Llobregat.
– Pisos de lloguer a Sant Boi de Llobregat: Fotocasa ha llistat 6 pisos de lloguer a Sant Boi de Llobregat.
– GrupCAPITAL: Hi ha una casa o apartament en venda a Sant Boi de Llobregat.
– Marianao: Es ven pis de 102 m² de 3 habitacions i 1 bany a Marianao, Sant Boi de Llobregat.

– Ofertes de treball: Actualment hi ha 26 ofertes de feina per a llocs d’ordre i neteja i 10 ofertes de feina en qualitat alimentària a Sant Boi de Llobregat.
– PULIM: Busquen netejadores a diversos centres de Sant Boi de Llobregat. El candidat ideal ha de ser detallista, organitzat i capaç de treballar de manera independent.
– Ofertes de feina: Es cerca personal de caixa i reposició amb un sou des de 1.300 euros i contracte fix. Les posicions disponibles són ajudant de peixateria a Sant Boi de Llobregat i caixer reposador a Vallecas.
– Oferta d’ocupació al sector de l’alimentació: IMAN Temporing està seleccionant un/a Manipulador/a per a una important empresa del sector alimentació a Sant Boi de Llobregat.
– Oferta de feina a JYSK Sant Boi: JYSK DBL IBERIA, S.L.U. està buscant un Venedor/a per treballar 30 hores a la seva botiga de Sant Boi.
– Ofertes de treball en seguretat social a Sant Boi de Llobregat: Hi ha 30 ofertes de treball disponibles a l’àrea de seguretat social a Sant Boi de Llobregat.