L’agost i Sant Boi queda a mig gas: els casals només obren mitja jormada, les activitats socioculturals queden aturades… però en tornar l’agenda del Setembre comença forta: l’aplec i la pujada a Sant Ramon, l’Altaveu i l’inici de tempora del Rugby i del Beisbol.

S’anuncia la temporada cultural de tardor amb els 30 anys d’Altaveu, la 27a. Mostra de Jazz a l’octubre i la programació escècica-teatral amb 6 companyies locals amateurs.

  • UE.Santboina: mort l’icona Hèctor Massoni als 55; i torna Tomy García a portar categoríes inferiors arribat del FC.Barcelona.
  • 17A:-1O: Ara fa un any es van produir els actes terroristes de Cambrils i Les Rambles. Uns adolescents adoctrinats a l”islamisme’ sanguinari per un fals ‘Iman’ van mobilitzar 5 díes població i policia tota l’àrea què alguns irònicament han anomenat ‘Tabàrnia’. Fins a l’1 d’Octubre es van viure els aconteixements més intensos de les últimes décades a Catalunya…i Sant Boi és un enclavament què els va viure, i els viu, amb especial particularitat en passat, present i futur…

Salut, seny i pau!