Info Sant Boi - Info: 📰Noticies i 📚Memòria

AGENDA INFORMATIVA DE SANT BOI DE LLOBREGAT 2024-07-26 17:55:03

📺📢 SantBoi[.TvAi] – Comerç, Anuncis i Agenda, les hores del 26-7-2024 recollits a https://santboi.tv/info-sant-boi/informacio-temps/noticies-de-sant-boi-de-lobregat/

– Variació de preus de l’oli en supermercats: Alguns supermercats a Barcelona (Sant Boi), Sevilla, Madrid (Vaguada), Madrid (Sagasta), Saragossa (Mare S.), Sòria (Alfonso VIII), Ourense, Almeria i València (Aldaia ) canvien els preus de l’oli segons la localitat.

– Empreses de reparació d’ordinadors a Sant Boi:
.JBC Reparacions Ordinadors: Ofereixen reparacions immediates 24 hores, neteja de virus, recuperació de dades, configuració de xarxes i internet. Treballen amb totes les marques i clònics. Garantia per escrit.
.Appinformàtica Sant Boi: Aquesta botiga d’informàtica té el seu propi taller de reparació. Ofereixen serveis de copisteria, fax, plastificació i enquadernació. També gestionen la recollida i entrega per a volums especials.
.Seltron: És un servei tècnic oficial especialitzat en TV, monitors, projectors i altres dispositius electrònics.
.GRD Computer Majorista: Es dediquen al muntatge i comercialització d’ordinadors, així com a la venda de productes informàtics. També ofereix serveis immobiliaris i d’arrendament no financer.
.Serco Electrònica: Són especialistes en la reparació electrònica de portàtils, televisors i ordinadors. L’enfocament és allargar la vida útil dels aparells i oferir solucions sostenibles.

– És cerca Organitzador de tot un casament religiós: entre 50 i 100 persones.

– Oferta de feina Mosso magatzem residus – Randstad
– Operaris/àries per a línia de SMD a Sant Boi De Llobregat / Viladecans: amb un salari de 12€ a 16€ bruts per hora.

– Cases en venda a Camps Blancs – Els Canons. >700000€ i >340m².
– Lloguer de cases i xalets a Milanuncios o Tucasa.com.


Imatge generada per IA a partir d’aquest post.